Οι ταινίες της Marvel μέχρι το 2028 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες της Marvel μέχρι το 2028

Ειδήσεις | 5-4-2014 |

Η Marvel κοιτάει μπροστά. Πολύ μπροστά. Βασικά πάρα πολύ μπροστά. Για την ακρίβεια μέχρι το 2028. Θα επεκτείνει τα σχέδια της για τις ταινίες της με σουπερ-ήρωες για τα επόμενα 14 χρόνια, δηλώσεις του στούντιο που πλέον ανήκει στη Disney, Kevin Feige.

Τα studios της Marvel είδε τεράστια επιτυχία με την αρχική της ταινία το 2008, που δεν ήταν άλλο από τον Iron Man, με τον Robert Downey Jr. Οι πρώτοι Avengers, το 2012, έγινε η τρίτη πιο επιτυχημένη ταινία εκείνης της χρονιάς, με 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεις στο παγκόσμιο BOX office.  Αυτή τη στιγμή έχει βγάλει 9 ταινίες, με άλλες τρεις να είναι στη διαδικασία του pre-production.

Μόλις βγουν στις αίθουσες τα Guardians of the Galaxy, The Avengers: Age of Ultron και το Ant-Man, ετοιμάζεται η ταινία βασισμένη στον Doctor Strnage, αλλά και οι συνέχειες των Thor, Captain America και Iron Man (!). Ο Feige πάντως δήλωσε ότι η Marvel έχει γύρω στους 8000 χαρακτήρες που θα μπορούσαν να σταθούν μόνοι τους σε ταινία, με μία διαδικασία που μπορεί να βγάλει τη Marvel από το σεναριακό αδιέξοδο τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια.

Οι Quicksilver και Scarlet Witch, φαίνεται να είναι οι επόμενοι στη σειρά για να ξεκινήσουν το δικό τους franchise.

Διαβάστε περισσότερα για: