Φωτογραφίες από το Star Wars: Episode VII - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Φωτογραφίες από το Star Wars: Episode VII

Ειδήσεις | 23-4-2014 |

Στα πλαίσια της άκρας μυστικότητας που τηρείται για το Star Wars: Episode VII τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν. Το κάστινγκ δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ η λίστα με τα άτομα που αρνούνται τη συμμετοχή τους μεγαλώνει με τελευταίο τον Benedict Cumberbatch. Βέβαια είναι κοινώς αποδεκτό, αν και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, ότι ο σκηνοθέτης θα ξαναενώσει το αρχικό κάστινγκ  με τους Carrie Fisher, Harrison Ford και  Mark Hamill να επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Princess Leia, Han Solo και  Luke Skywalker. Με την κίνηση αυτή η νέα ταινία έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των φανατικών του Star Wars. Επίσης ο Anthony Daniels υπαινίχθηκε ότι θα δανείσει και πάι την φωνή του στο ρομπότ C-3P0.


Sightings Of The Set Of Star Wars

Παρ’όλη την προσπάθεια να μείνουν κρυφά τα γυρίσματα πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που μας εμφανίζουν το μέρος των γυρισμάτων και κάποια κομμάτια από τα σκηνικά. Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται τίποτα παραπάνω από μια τεράστια σκηνή στα βάθη της αραβικής ερήμου, αλλά μας δίνουν την πληροφορία της ύπαρξης ενός πλανήτη που μοιάζει με έρημο όπως είναι η πατρίδα του Luke Skywalker.

Sightings Of The Set Of Star Wars

Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία , ένας μεγάλος γκρι δίσκος, πιθανότατα είναι μέρος του σκηνικού της προηγούμενης ταινίας. Η φωτογραφία κάνει την φαντασία των φαν να οργιάζει γεγονός που ευχαριστεί πολύ τον σκηνοθέτη J.J. Abrams, αφού το παιχνίδι με τους φαν είναι μέρος  της διασκέδασης του.

 Η ταινία έχει πρϋπολογισμό 15ο εκατομμύρια ευρώ και είναι ένα από τα πιο φρουρούμενα μυστικά του Χολιγουντ. Το διαστημόπλοιο του Han Solo, το Μillenium Falcon, ξαναχτίστηκε στα στούντιο London Pinewood  και είναι έτοιμο για τα γυρίσματα που θα γίνουν τον Μάιο.Μια φήμη που εμφανίζεται συνέχεια στα φόρουμ είναι ότι ο κύριος χαρακτήρας θα είναι ο χαμένος απόγονος, γιος ή  κόρη δε ξέρουμε, του Οbi Wan.

Από ότι φαίνεται θα μας απασχολεί για καιρό το συγκεκριμένο επεισόδιο …