Ο Peter Jackson αλλάζει το τρίτο μέρος του Hobbit. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Peter Jackson αλλάζει το τρίτο μέρος του Hobbit.

Ειδήσεις | 19-4-2014 |

Μην αγχωθείτε. Μιλάμε κυρίως για τον τίτλο.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως έχει κάτσει ήσυχος από την στιγμή που ανέλαβε τα ινία της σκηνοθεσίας. Στην αρχή το The Hobbit, θα ήταν 2 ταινίες, με την πρώτη να λέγεται “An Unexpected Journey“, και την δεύτερη να λέγεται “There and back again“. Ο Jackson όμως αποφασίζει να χωρίσει στα τρία το εγχείρημα. Έτσι η δεύτερη ταινία αποκαλούνταν “The Desolation of Smaug“, και με τον ήδη υπάρχοντα τίτλο, να “πηγαίνει” στην τρίτη συνέχεια. Φαίνεται όμως να βαριέται γρήγορα. Έτσι, της τελευταίες ώρες φημολογείται ότι ο τίτλος του τρίτου Hobbit, θα ξαναλλάξει, σε “The Hobbit: Into The Fire”.

To The One Ring, ένα site αφιερωμένο στον JRR Tolkein, αναφέρει πως το νέο για την αλλάγή του υπό-τιτλου στο όνομα, είναι μία ανακάλυψη βασισμένη στο ότι ο τίτλος κατοχυρώθηκε πριν λίγο καιρό από την New Line. Μαζί με αυτόν η εταιρεία κατοχύρωσε και το The Hobbit: The Battle Of Five Armies, τίτλος που ανταποκρίνεται περισσότερο στα τελευταία κεφάλια του βιβλίου.

Σαν τίτλος το Into the Fire, φαίνεται να έχει παρθεί από ένα από τα πρώτα κεφάλαια της νουβέλας με τίτλο “Out of the Frying-Pan Into the Fire”. Μπορεί να είναι πιο πιασάρικος, αλλά φαίνεται πως καλύπτει γεγονότα που έχουν ήδη γίνει. Οι ειδικοί πάνω στο θέμα μπορούν να μας διαφωτίσουν παραπάνω.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν μέχρι στιγμής φήμες. Αν είχατε αγωνία πάντως, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.

Διαβάστε περισσότερα για: ,