Ο "Ροζ Πάνθηρας" επιστρέφει, όπως του αξίζει. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο “Ροζ Πάνθηρας” επιστρέφει, όπως του αξίζει.

Ειδήσεις | 2-4-2014 |

Και με το που ακούσαμε την είδηση είπαμε “Μακάρι” και “Επιτέλους”. Ο Ροζ Πάνθηρας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, όπως πρέπει.

Σκηνοθέτης ο David Silverman (Monsters Inc., The Simpsons Movie) πράγμα το οποίο αποτελεί λόγο για να μας ενθουσιάσει. Σκηνοθέτης της Pixar, αλλά και με 20ετή θητεία τους Simpsons.  

Ούτε ο Steve Martin, αλλά και ούτε ο  Roberto Benigni εμπλέκονται. Και αυτό γιατί ο πάνθηρας θα γίνει με CGI. Στον σχεδιασμό προβλέπεται να μην μιλάει, αλλά και να κρατάει την κλασσική πιπέτα με το τσιγάρο, πίστη δηλαδή στο αρχικό υλικό της σειράς κινουμένων σχεδίων. Η μουσική του Henry Mancini, και το κλασσικό αλλά και αγαπημένο τραγούδι τίτλων της σειράς, θα επιστρέψει. Walter Mirisch, Julie Andrews (η χήρα του δημιουργού Blake Edwards ) και ο David DePatie έχουν ήδη συμφωνήσει για τις θέσεις των executive producers.

Ο Jonathan Glickman, πρόεδρος της MGM λέει στην ανακοίνωσή του:”Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, να ξανα-συστήσουμε τον Ροζ Πάνθηρα, σε μία ολοκαίνουρια γενιά, με αυτόν τον φρέσκο τρόπο. Είμαστε ακόμα πιο ενθουσιασμένοι, που θα δουλέψουνε εκ νέου με φίλους όπως τον Walter Mirisch και την Julie Andrews, όπως και με τον ταλαντούχο David Silverman , των οποίων ο ενθουσιασμός μας έκανε να θέλουμε να “Σκεφτούμε Ροζ”.

Ο Ροζ Πάνθηρας, ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία σχεδόν πριν από 50 χρόνια, και δημιουργήθηκε από τους Blake Edwards, Friz Freleng και Hawley Pratt. Η δημοτικότητα του χαρακτήρα δημιούργησε ένα oscarικό μηκρού μήκους, το  The Pink Phink, μία μακροβιότατη τηλεοπτική σειρά, καθώς και σειρά ταινιών για τον κυνηγό του Επιθεωρητή Clouseau. Το αναμένουμε με ανυπομονησία.

Μέχρι τότε όμως ακούστε ξανά και ξανά το κλασικό πια μουσικό θέμα ενός λιγομίλητου αλλά αξιαγάπητου ήρωα: https://www.youtube.com/watch?v=HhHwnrlZRus

Διαβάστε περισσότερα για: , ,