Ο Brad Pitt, στην παραγωγή αληθινής ιστορίας βιασμού - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Brad Pitt, στην παραγωγή αληθινής ιστορίας βιασμού

Ειδήσεις | 5-4-2014 |

Έμπνευση από το άρθρο του Rolling Stone σχετικά με τον βιασμό μίας 16χρονής στο Ohio το 2012, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, όχι μόνο των Η.Π.Α.

Το Φθινόπωρο του 2012, δύο μαθητές λυκείου, από τους καλύτερους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείο τους, κακοποίησαν σεξουαλικά μία 16χρονή για αρκετές ώρες, με την ίδια αναίσθητη. Αλλά όχι μόνο το βιντεοσκόπησαν, φρόντισαν μέσω Facebook και Twitter να το προμοτάρουν και να υπερηφανεύονται για αυτό.

Μπήκαν έτσι στο στόχαστρο των γνωστών Anonymous, με στόχο να βγει στον αέρα η υπόθεση, η οποία προσπαθούσε να αποσιωπηθεί από τις αστυνομικές αρχές της πόλης Steubenville, όπου συνέβη το περιστατικό.

Ο hacker των Anonymous Deric Lostutter υπάρχει πιθανότητα να εκτίσει ποινή φυλάκισης 10 ετών για την διαρροή του βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ότι η κοπέλα ήταν ήδη αναίσθητη κατά την διάρκεια του βιασμού. Ο βοηθός του βιαστή, εξέτισε ποινή φυλάκισης ενός έτους, μόνο και πλέον είναι ελεύθερος.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής του Brat Pitt, Plan B Productions, και την παγκόσμια διανομή, θα αναλάβει η Regency.

Διαβάστε περισσότερα για: