Νέα Marilyn η Jessica Chastain - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα Marilyn η Jessica Chastain

Ειδήσεις | 23-4-2014 |

Και νέος ενθουσιασμός σε όλους εμάς.

Η βιογραφία θα λέγεται “Blonde”, και έχει περάσει και αυτή από δυσκολίες. Τα γυρίσματα αρχικά αναβλήθηκαν για το 2013. Η πρωταγωνίστρια άλλαξε και ο ρόλος δόθηκε στη Naomi Watts. Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα για γύρισμα, αποχωρεί και αυτή, αλλά η Jessica Chastain, επιστρατεύθηκε και το Project είναι πάλι ενεργό.

H ιστορία θα είναι βασισμένη στο best seller του Joyce Carol Oates (The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford και “Killing me Softly), και η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία του Brad Pitt, Plan B.

O σκηνοθέτης αναφέρεται στην ταινία του σαν ένα συναισθηματικό εφιαλτικό παραμύθι. Ενδιαφέρον.

Το Amazon γράφει για το βιβλίο:

Ένας από τους ποιο πρωτοπόρους νοβελίστες επαναπροσδιορίζει ένα είδωλο στο “Blonde”, το υποψήφιο για καλύτερο bestseller για την Αμερική από τον Joyce Carol Oates. Ο θρύλος της Marilyn Monroe—δηλαδή της Norma Jeane Baker—ξαναζωντανεύει μέσα αυτής τη δυνατή ιστορία του Χολυγουντιανού μύθου και της σπαραξικάρδιας πραγματικότητας. Η Marilyn Monroe ζει και αναγεννάται για να μας πει πράγματα που δεν μας έχει πει ποτέ. Η ιστορία μίας σταρ που δημιουργήθηκε για να λάμπει, μέχρι την προσγείωσή της στην σκληρή πραγματικότητα. Το Blonde είναι μία φανταστική ιστορία για το πως δημιουργήθηκε ένα είδωλο, μία ιστορία όπως μόνο ο Joyce Carol Oates θα μπορούσε να πει.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή του σεναρίου ανήκουν στον Andrew Dominik. Το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα δεν το γνωρίζουμε αν και τα νέα λένε ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,