Το NBC ψάχνει τους κωμικούς συγγραφείς του μέλλοντος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το NBC ψάχνει τους κωμικούς συγγραφείς του μέλλοντος

Ειδήσεις | 9-4-2014 |

Την αναζήτηση νέων ταλέντων στη κωμωδία, που θα γράψου τις κωμικές σειρές του 2015, ξεκίνησε το NBC με τη πρωτοβουλία NBC Comedy Playground.

Συγγραφείς από  τις ΗΠΑ έχουν έτσι την ευκαιρία να δώσουν σενάρια τους και δύο νικητές θα δουν τις ιδέες τους να γίνονται τηλεοπτικές παραγωγές, που θα βγουν στις οθόνες την επόμενη χρονιά. Η κριτική επιτροπή όλου αυτού του εγχειρήματος αποτελείται από ανθρώπους που έχουν “υπηρετήσει” τις κωμικές σειρές είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, ενώ μέσα σε αυτούς εντοπίζουμε τους Aziz Ansari, Jason Bateman, Robert Carlock, Sean Hayes, Mindy Kaling, Jason Katims, Josh Lieb, Eva Longoria, Adam McKay, Seth Meyers, Todd Milliner, Will Packer, Amy Poehler, Craig Robinson, Maya Rudolph, Mike Schur, Adam Scott και Mike Shoemaker.

Οι ενδιαφερόμενοι αρχικά θα υποβάλουν μαζί με την υποψηφιότητα τους μικρά βίντεο-δείγματα της δουλειάς τους. Δέκα φιναλίστ θα λάβουν χρηματοδότηση από το NBC για να γυρίσουν τον πιλότο της ιδέας τους και οι δύο από αυτούς θα την δουν στην τηλεόραση. Όμως ένας από τους οκτώ εναπομείναντες επίσης θα δει την ιδέα του να παράγεται, σε ψηφιακή μορφή, αρκεί να αναδειχθεί νικητής στη ψηφοφορία του κοινού.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,