Το "Μωρό της Ρόζμαρι" επιστρέφει τηλεοπτικά από το NBC τον Μάιο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Μωρό της Ρόζμαρι” επιστρέφει τηλεοπτικά από το NBC τον Μάιο

Ειδήσεις | 10-4-2014 |

Και ο χορός των remakes καλά κρατεί.

Το διάσημο βιβλίο της Ira Levin, στο οποίο βασίστηκε η ακόμα διασημότερη ταινία του Roman Polanski, διασκευάζεται ακόμα μία φορά, αλλά σε άλλο μέσο.

Το NBC αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει τη δική του εκδοχή, σε μία μίνι σειρά 13 ή 14 επεισοδίων, με την υπόσχεση ότι θα μας παρουσιάσει μία καινούρια οπτική του υλικού που δεν θα θυμίζει την ταινία. Βέβαια αυτό το υπόσχονται όσοι ετοιμάζουν remakes. Γιατί να πιστέψουμε το NBC;

Νομίζω ότι θα απαντήσουμε εύκολα στην ερώτησή σας. Ως Rosemary Woodhouse, θα δούμε τη Zoe Saldana. Κάντε μία μικρή παύση για να το συνειδητοποιήσετε, και συνεχίζουμε. Από μόνο του σαν γεγονός αποτελεί έκπληξη, και ειδικά αν κάνουμε τη σύγκριση μεταξύ αυτής και της Farrow.

Στο cast ακόμα υπάρχουν τα ονόματα των Patrick J. Adams (Suits) και  Jason Isaacs (Harry Potter).

Agnieszka Holland θα είναι η σκηνοθέτιδα της σειράς, η οποία έχει θητεία στα τηλεοπτικά πράγματα, με το “The Killing” και το “Treme”.

Σας θυμίζουμε ότι η ιστορία αφορά μία γυναίκα που αρχίζει να υποπτεύεται ότι η εγκυμοσύνη της κοντρολάρεται από τους γείτονές της, οι οποίοι έχουν κρυφή ατζέντα και σχέδια για το αγέννητο παιδί της.

Οι πρώτες εικόνες έχουν αρχίσει ήδη να διαρρέουν στον διαδίκτυο κάνοντας την ανυπομονησία μας να αυξάνεται. 

Το NBC, μετά από 2 σχεδόν μήνες καθυστέρησης μετά την ανακοίνωση της σειράς, θα προβάλει την πρεμιέρα την Κυριακή 11 Μαΐου, και σε επανάληψη την Πέμπτη 15.

Δείτε το πρώτο teaser της σειράς:

Η συνέχεια επί της (μικρής) οθόνης…

rosemarys-baby-nbc2-550x366

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,