Πρώτες εικόνες από το "Lost River" του Ryan Gosling - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το “Lost River” του Ryan Gosling

Ειδήσεις | 20-4-2014 |

Όπως σας έχουμε ήδη μεταδώσει από το Cinefreaks, ο Ryan Gosling ετοιμάζει ταινία, αυτή τη φορά σαν σκηνοθέτης. Το How to Catch a Monster, όπως αρχικά ήταν ο τίτλος του, θα κάνει ντεμπούτο στο Un Certain Regard τμήμα το επερχόμενου φεστιβάλ Καννών, το οποίο φιλοξενεί συνήθως ασυνήθιστες και “περίεργες” ταινίες, πράγμα το οποίο λέει κάτι από μόνο του σαν γεγονός. Βέβαια αλλάζει τίτλο πριν βγει, και πλέον θα λέγεται “Lost River”.

Ακούστε υπόθεση και πείτε μας αν σας θυμίζει και εσάς Λιντς.

Τα πάντα διαδραματίζονται σε μία σουρεαλιστική φανταστική πόλη, στην οποία η Billy, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εγκλωβίζεται σε έναν μακάβριο και φανταστικά “μαύρο” κόσμο, την ίδια στιγμή του ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει έναν μυστικό δρόμο, ο οποίος οδηγεί με μία υποθαλάσσια πόλη. Η Billy και ο Bones, θα πρέπει να βουτήξουν στο μυστήριο, αν θέλουν η οικογένειά τους να επιβιώσει.

Η Christina Hendrics, δήλωσε για τον ρόλο της Billy:

“Η ηρωίδα υποστηρίζει τα δυο της παιδιά και προσπαθεί να τους παρέχει ένα σπίτι και ένα μέρος ασφάλειας, σε ένα μέρος που ολοένα γίνεται δυσκολότερο. Εγώ εργάζομαι σε ένα σουρεαλιστικό κλαμπ το οποίο με οδηγεί σε δύσκολες συνθήκες, ενώ στο μεταξύ, τα αγόρια μου ψάχνουν την δική τους περιπέτεια για αυτό και ανακαλύπτουν την υπόγεια πόλη”.

Προσφάτως ο Iain De Caestecker, ο οποίος υποδύεται τον Bones, είπε για το film:

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια. Είναι ο χαρακτήρας μου, ο Bones, η μητέρα του και ο μικρότερος αδερφός του. Υπάρχει ακόμα και ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, την οποία υποδύεται η Saoirse Ronan, που λέγεται Rat. Η ταινία αφορά μία οικογένεια, που διαμένει στην πόλη Lost River, κάποτε γεμάτη από οικογένειες και ευτυχία, ενώ τώρα  μετατρέπεται σε μία πόλη χωρίς ελπίδα”.

Στο cast τονίζουμε ότι θα δούμε Saoirse Ronan, Eva Mendes και ο Ben Mendelsohn.

lost_river_1-550x230