Ταινία για τη Justice League από τον Zack Snyder - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ταινία για τη Justice League από τον Zack Snyder

Ειδήσεις | 28-4-2014 |

Η Marvel μονοπωλεί με τις κινηματογραφικές μεταφορές των ηρώων της, την ίδια στιγμή που αν εξαιρέσει κανείς τον Batman που με αποκορύφωμα τη τριλογία του Nolan έχει μια σταθερή παρουσία στο σινεμά και τη προσπάθεια των νέων ταινιών του Superman, η DC… έχει μείνει στην απ’ έξω. Έτσι μια ταινία με την Justice League, την αντίστοιχη των Avengers υπερομάδα της DC, που ακούγεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ και μάλιστα έχει συγκεκριμένο σκηνοθέτη.

Ο λόγος για τον Zack Snyder, σκηνοθέτης του Man of Steel, που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Warner Bros για τη σκηνοθεσία της ταινίας, για την οποία έχουμε και τα ονόματα των πρώτων πρωταγωνιστών. Ένας από αυτούς ο “Superman” Henry Cavill, τον οποίο έτσι κι αλλιώς θα δούμε και στο Superman vs. Batman, άλλα και ο Ben Affleck και η Gal Gadot, που θα υποδυθούν τον Batman και τη Wonder Woman στην ίδια ταινία και θα επιστρέψουν για τους ίδιους ρόλους και στη ταινία της Justice League.

Έτσι κι αλλιώς το Superman vs. Batman θα αποτελέσει προπομπό αυτής της ταινίας και χρονικά, αφού αναμένεται στις αίθουσες το Μάιο του 2016 ενώ το Justice League κάποια στιγμή το 2017, άλλα και ουσιαστικά με πολλούς από τους ήρωες της DC να έχουν ήδη εμφανιστεί εκεί.

Σας θυμίζουμε πως το όνομα του Zack Snyder είναι συνυφασμένο σχεδόν με τις μεταφορές κόμικ στη μεγάλη οθόνη στις έξι κινηματογραφικές του ταινίες συμπεριλαμβάνονται οι 300 του Frank Miller, το Watchmen του Alan Moore και φυσικά το Man of Steel, το reboot της σειράς του Superman.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,