Ο John Turturro έρχεται να γεμίσει το κενό του Robert DeNiro - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο John Turturro έρχεται να γεμίσει το κενό του Robert DeNiro

Ειδήσεις | 22-4-2014 |

Και όχι μόνο αυτού. Και ο λόγος για το αναμενόμενο “Criminal Justice” του HBO, το οποίο αφού έχει περάσει από χίλια κύματα, (μάλλον) είναι έτοιμο να προσγειωθεί στους δέκτες μας.

Όταν ο James Gandolofini μας “άφησε” ξαφνικά πριν από ένα χρόνο, η σειρά μπήκε στο συρτάρι, καθώς εκείνος θα ήταν ο πρωταγωνιστής, κάνοντας το πέρασμα σε κάτι διαφορετικό από τους Sopranos. Το Project επανήλθε στο προσκήνιο όταν οι δημιουργοί τους αποφάσισαν να το κάνουν μίνι σειρά, και τα νερά ταράχθηκαν περισσότερο όταν φαινόταν να υπογράφει για την αντικατάσταση του Gandolofini, ο Robert DeNiro. Αλλά τα ευχάριστα κράτησαν λίγο, καθώς ο ίδιος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας, και αποχώρησε και εκείνος.

Τότε η παραγωγή στράφηκε σε ένα “σιγανό ποταμάκι”, αλλά πάντα αξιόπιστο. Τον  John  Turturro ο οποίος στη σειρά, δημιουργημένη από τον  Richard Price  των Clockers και The Wire, με τον  Steven Zaillian στην παραγωγή και σκηνοθεσία του πιλοτικού της 7ωρης σειράς, θα υποδυθεί έναν Νέο-Υορκέζο δικηγόρο, ο οποίος θα αναλάβει την υπεράσπιση ενός Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο μίας νεαρής κοπέλας, ενώ διασκέδαζαν μαζί σε ένα πάρτι. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος δεν θυμάται να έχει διαπράξει το έγκλημα.

Στο υπόλοιπο cast  Riz Ahmed, Bill Camp, Payman Maadi και Poorna Jagannathan.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημη έναρξη γυρισμάτων για αυτό το remake της ομώνυμης σειράς του BBC, αλλά (θέλουμε να) πιστεύουμε σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,