Εφιάλτης για τη Disney η ημερομηνία κυκλοφορίας του 'Captain America 3' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εφιάλτης για τη Disney η ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘Captain America 3’

Ειδήσεις | 23-4-2014 |

Ένα Γολγοθά περνά η Marvel Studios με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Captain America 3. H Warner Bros. μετακίνησε τη δική της super hero movie, Batman vs. Superman, στις 6 Μαΐου 2016, πιθανή ημερομηνία έκδοσης και του Captain America. Κανείς όμως δεν πιστεύει πως μπορεί οι δύο ταινίες να βγουν στις αίθουσες ταυτόχρονα. Τώρα, ο πρόεδρος της Disney Studios, Alan Horn, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η εταιρεία ‘παλεύει’ με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Captain America 3.

captainamerica3

Μετά την τεράστια επιτυχία του Captain America : The Winter Soldier, το Captain America 3 αναμένεται να φανεί αντάξιο των προσδοκιών της Marvel και της Disney. Θα είναι η πρώτη ταινία μετά το Avengers: Age of Ultron, με πρωταγωνιστή κάποιο μέλος της ομάδας. Αλλά το Batman vs. Superman συνδυάζει δύο από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του κόσμου, και σίγουρα θα αναδειχτεί ο νικητής μιας πιθανής αναμέτρησης.

Το θέμα που τίθεται εδώ είναι ότι καμία από τις δύο εταιρείες δε θέλει να φανεί ‘αδύναμη’ στα μάτια του κοινού και να υποχωρήσει, αποδεχόμενη έτσι, κατά κάποιον τρόπο, την ήττα της. Στο τέλος όμως, κάποια από τις δύο ταινίες θα πρέπει σίγουρα να μετακινηθεί. Το 95% των θεατών που θα δουν τις ταινίες δεν ενδιαφέρεται καν για τις ημερομηνίες. Πολλοί δε από αυτούς έχουν ακόμη άγνοια της κυκλοφορίας τους. Εξάλλου βρισκόμαστε δυο χρόνια μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το Μάιο του 2016 κανείς δε θα θυμάται τίποτα πια.

Αυτή η ‘διαμάχη’ όμως, κρατάει σίγουρα ζωντανό το ενδιαφέρον για τις δυο ταινίες, τα γυρίσματα των οποίων δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα για: