Η Mrs. Doubtfire, επιστρέφει, 20 χρόνια μετά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Mrs. Doubtfire, επιστρέφει, 20 χρόνια μετά

Ειδήσεις | 18-4-2014 |

Βεβαίως. Την έχετε δει αυτή την ταινία αναρίθμητες φορές. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εκεί δηλαδή που καταλήγουν όλες οι οικογενειακές ταινίες των 90’s.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που είδαμε τον Robin Williams να μεταμορφώνεται σε Mrs Doudtfire, με τον Chris Columbus να σκηνοθετεί. Η Fox τους επιστρατεύει ξανά, συν τον David Berenbaum (Elf, The Spiderwick Chronicles) για να γράψει το σενάριο, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Τα νέα δημοσιοποιήθηκαν από το Hollywood Reporter. Η πρώτη προσπάθεια για την δημιουργία ενός sequel έγινε το 2001, αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, και έτσι το Project πάγωσε. Η προσπάθεια του Berenbaum, φαίνεται να άρεσε στη Fox, και έτσι μέσα στο 2014 ίσως ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Να σας θυμίσουμε ότι η ταινία βγήκε στις αίθουσες το 1993 και έκανε εισπράξεις 440 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η υπόθεση αφορούσε έναν πατέρα, ο οποίος μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έδωσε την επιμέλεια των παιδιών του στη σύζυγο, αποφασίζει να μεταμφιεστεί σε νταντά, πιάνει δουλειά στο σπίτι της γυναίκας του, και κάνει την καμαριέρα για να τα βλέπει.

Περιμένουμε με ανυπομονησία νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,