Εναλλακτικό τέλος για το How I met your mother - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εναλλακτικό τέλος για το How I met your mother

Ειδήσεις | 9-4-2014 |

Για πολλούς από τους φαν του  “How I met your mother”  το τέλος της σειράς δεν ήταν το αναμενόμενο και θα έλεγε κανείς ότι δεν ήταν ούτε το επιθυμητό! Γι αυτό το λόγο οι δημιουργοί της κωμικής σειράς έβαλαν στην έκδοση του dvd κι ένα διαφορετικό τέλος που μπορεί να περιγραφεί ως πιο ευτυχές!

Οι θαυμαστές της σειράς αισθάνθηκαν εξαπατημένοι από το φινάλε αφού ο κύριος και αγαπημένος τους χαρακτήρας Ted δε καταλήγει με την αγαπημένη Μητέρα αλλά με την , ασχολίαστη , Robin. Επίσης δε φτάνει που η σειρά τελείωσε ελαφρώς απότομα και όπως τελείωσε αλλά οι δημιουργοί είχαν και το θράσος να σκοτώσουν τη μητέρα αναγκάζοντας τους οπαδούς της να παρακολουθήσουν την αξιολάτρευτη  Cristin Miliotti σε κρεβάτι νοσοκομείου ,το οποίο δεν αξίζει σε κανένα , ειδικά σ εκείνους που έχουν δει και τους 9 κύκλους τις σειράς!

Παρ’ όλο που την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει στο YouTube ένα video που έγινε viral υποσχόμενο ένα καλύτερο τέλος , το οποίο όμως κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες! Πάντως οι δημιουργοί της σειράς  Carter Bays και Craig Thomas είχαν κολλήσει στο αρχικό τους πλάνο που παρουσιάστηκε στη δεύτερη σεζόν και είχαν επίσης διαφορετικό τέλος στο μυαλό τους. Το ¨Deadline¨αναφέρει  ότι 20th Century Fox TV αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες και παρέμεινε στο χαρακτηρισμό ¨ευτυχές¨ (τέλος)  και ότι θα περιλαμβάνεται στο DVD της σειράς.

Εν αναμονή λοιπόν μήπως και αποζημιωθούμε!