Ο Flash Gordon (ξανα)γίνεται ταινία από την Fox - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Flash Gordon (ξανα)γίνεται ταινία από την Fox

Ειδήσεις | 23-4-2014 |

Ο Flash Gordon επιστρέφει για ακόμα μία φορά στη μεγάλη οθόνη.

Η Twentieth Century Fox συμφώνησε και έκλεισε για το reboot του διάσημου κόμικ τον John Davis στην παραγωγή, και την δημιουργική ομάδα του σεναρίου του επόμενου Star Trek, J.D. Payne και Patrick McKay.

Η αλήθεια είναι ότι ο Davis προσπαθούσε τον τελευταίο χρόνο να πάρει τα δικαιώματα του κόμικ, με τις φήμες να λένε ότι πλήρωσε αδρά για να το καταφέρει.

Ο Flash Gordon δημιουργήθηκε το 1934, όπου μαζί με τους βοηθούς του, την Dale Arden και τον τρελό επιστήμονα Hans Zasrkov, καταλήγει στον πλανήτη, Mongo, να καταπολεμά το καθεστώς του τυραννικού  Ming του Ανελέητου.

Η πρώτη ταινία δημιουργήθηκε κάπου μέσα στο 80’s, με μουσική από  Queen και cast που αποτελούνταν από Timothy Dalton, Max von Sydow, Chaim Topol και Sam Jones.

Το reboot προσπαθεί να γίνει εδώ και χρόνια, όμως το πρόβλημα ήταν η αλλαγή χεριών της πνευματικής ιδιοκτησίας από τη Universal, στη Mandalay, και από εκεί στη Sony.

Το σεναριακό δίδυμο πριν το Star Trek 3, ολοκλήρωσε το σενάριο του graphic novel Boilerplate, για λογαριασμό της Bad Robot, εταιρείας παραγωγής του J.J.Abrams, καθώς και του Micronauts, ταινίας βασισμένης σε σειρά παιχνιδιών του τελευταίου.

Ας ελπίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει το πρωτότυπο υλικό, πράγμα το οποίο θα ξέρουμε όταν μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα για: ,