Η Universal ξεκαθαρίζει το τοπίο για το Fast (and Furious) 7 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Universal ξεκαθαρίζει το τοπίο για το Fast (and Furious) 7

Ειδήσεις | 17-4-2014 |

Από ότι φαίνεται η θύελλα σχετικά με την συμμετοχή ή όχι του αποθανόντος Paul Walker στο Fast 7, δεν έχει κοπάσει ακόμα.

Όπως ήδη ξέρουμε, η Universal, αρχικά είχε σταματήσει τη διαδικασία γυρισμάτων, και σκόπευε να ξεκινήσει το Project από την αρχή με τον χαρακτήρα του Paul Walker να απουσιάζει. Η απόφαση βέβαια άλλαξε, η ημερομηνία εξόδου καθυστέρησε και ο “Brian O’ Connor” θα παραμείνει με το ήδη υπάρχον υλικό. Το ερώτημα που προέκυψε ήταν το πως θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα γυρίσματα. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook, τα αδέρφια του Walker, Caleb και Cody επιστρατεύονται για να βοηθήσουν στην παραγωγή.

Η επίσημη ανακοίνωση της Universal λέει:

“Το Fast & Furious είναι πλέον οικογένεια. Οι χαρακτήρες συνδέονται πια με οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και όσοι έχουμε ασχοληθεί με αυτή τη σειρά εδώ και 13 χρόνια αισθανόμαστε το ίδιο. Και είναι και το πως αισθανόμαστε για τους fans. Οι οικογένειά μας αντιμετώπισε ένα ανήκουστο σοκ τον προηγούμενο Νοέμβριο. Έπρεπε να πάρουμε χρόνο να θρηνήσουμε τον Paul, τον αδερφό που αγαπήσαμε και χάσαμε, αλλά και να δούμε πως θα κινηθούμε σχετικά με την ταινία. Συναντηθήκαμε και αισθανθήκαμε ότι η μόνη επιλογή είναι να συνεχίσουμε. Πιστεύουμε ότι θα το ήθελαν οι fans αλλά και ο ίδιος ο Paul, o οποίος είχε γυρίσει ήδη τις περισσότερες σκηνές. Είναι από τις δυνατότερες της καριέρας του. Επανεκκινήσαμε τα γυρίσματα και καλωσορίσαμε τα αδέρφια του, Caleb και Cody στην οικογένεια. Μας βοηθούν με τα κενά της παραγωγής. Σε έναν χρόνο η ταινία θα βγει, και θα είναι η σημαντικότερη όλων. Ο χαρακτήρας του Brian θα ζήσει για πάντα, και εμείς θα γιορτάσουμε τον χαρακτηριστικότερο ρόλο του Paul. Ευχαριστούμε τους fans για την αγάπη και την υποστήριξή τους”.

Καμία απάντηση βέβαια δεν έχει δοθεί σχετικά με το πως θα ολοκληρωθούν να γυρίσματα. Θα είναι ψηφιακό πρόσωπό σε κανονικό σώμα; Κανείς δεν ξέρει. Βέβαια το ερώτημα είναι πόσο ακόμα θα εκμεταλλευτούν το όνομα του Walker. Η ταινία είναι σίγουρο ότι θα είναι επιτυχία. Απλά σε μία βιομηχανία σαν το Hollywood, πόσο συναισθηματική μπορεί να γίνει μία εταιρεία παραγωγής;

Διαβάστε περισσότερα για: , ,