Ο David Duchovny επανέρχεται σε ρόλο αστυνομικού με θήραμα τον Charles Manson - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Duchovny επανέρχεται σε ρόλο αστυνομικού με θήραμα τον Charles Manson

Ειδήσεις | 1-4-2014 |

O David Duchovny μπορεί να μην επιστρέψει σύντομα ως πράκτορας Fox Mulder , αλλά κάθε φανατικός οπαδός των X-files, που του έλειπε ως τώρα η αγαπημένη του ηγετική φυσιογνωμία με το σήμα και το όπλο μπορεί να χαίρεται. Σύμφωνα με το ¨Variety¨  το NBC ετοιμάζει μια σειρά δεκατριών επεισοδίων με το όνομα Aquarius , η πλοκή της οποίας θα επικεντρώνεται στο κυνήγι του νεαρού Charles Manson από έναν λοχία του LAPD .

«Οι σειρές που κάνουν ¨αίσθηση¨ είναι προτεραιότητα για μας και ο συνδυασμός ενός νήματος που περνά απ τους φόνους που έκανε ο Manson με ένα τηλεοπτικό αστέρι του μεγέθους του Duchovny είναι ο ίδιος ο ορισμός της ¨αίσθησης¨» δήλωσε  στο Variety  η υπεύθυνη του προγράμματος του NBC  Jennifer Salke.

Στη σειρά θα παρακολουθούμε τον χαρακτήρα του Duchovny μαζί μ’ έναν νεότερο συνεργάτη του στην αρχή ενός ανθρωποκυνηγητού για κάποιον που προσελκύει γυναίκες σ’ ένα είδος λατρείας του. Ο  John McNamara (¨In Plain Sight¨, ¨Profit¨) γράφει τη σειρά μαζί με τον  Duchovny, Marty Adelstein (¨Prison Break¨), και η Melanie Green υπογράφουν την εκτέλεση της παραγωγής. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την επανένωση του Duchovny και του διευθύνοντα του  NBC Entertainment  του Bob Greenblatt που συνεργάστηκαν για τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες του πρώτου , ¨The X-Files¨ και ¨Californication¨.

¨Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Bob Greenblatt ξανά και που θα επιστρέψω σε τηλεοπτική εκπομπή,¨  είπε ο Duchovny  στο Variety. ¨Νομίζω ότι το «Aquarius»  έχει την ευκαιρία να είναι μια ιδιαίτερη σειρά και δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει.¨

Το ¨ Californication¨ έχει αποφασιστεί να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους και με σειρές που παρουσιάζουν ιστορίες εγκλημάτων να παίρνουν τις καλύτερες κριτικές και να κυριαρχούν στις τηλεθεάσεις η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι καλή για τον Duchovny.  Αν μη τι άλλο ποιος δε θέλει να ξαναδεί τον αγαπημένο του Mulder με καμπαρντίνα;

Διαβάστε περισσότερα για: