Ο Billy Bob Thorton και ο Martin Freeman, μιλούν για το τηλεοπτικό Fargo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Billy Bob Thorton και ο Martin Freeman, μιλούν για το τηλεοπτικό Fargo

Ειδήσεις | 18-4-2014 |

Και οι τηλεοπτικές μεταφορές συνεχίζονται. Πριν από λίγο καιρό σας ενημερώσαμε ότι γίνεται σειρά το κινηματογραφικό Fargo των αδερφών Coen, στην τηλεοπτική πλατφόρμα του FX. Τώρα πληροφορούμαστε ότι θα δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, “Από το σούρουπο ως την αυγή”, “Constantine”, “12 Πίθηκοι” και “About A boy”.

Οι πρωταγωνιστές του Fargo λοιπόν, βρέθηκαν σε συνεντεύξεις την προηγούμενη εβδομάδα, και μίλησαν σχετικά με την σειρά αλλά και για την κατάσταση της τηλεόρασης.

Billy Bob Thorton:

-Μιλήσατε με τους αδερφούς Coen πριν συμφωνήσετε για τη συμμετοχή σας;

“Δεν μίλησα μαζί τους γιατί ήξερα ότι ήταν ενήμεροι και είχαμε τις ευλογίες τους. Είχαν διαβάσει τον πιλότο, και είχαν ήδη προτείνει την οπτική τους. Αυτό μου ήταν αρκετό. Από όταν ξεκινήσαμε μίλησα με τον Ethan (Coen) μια δυο φορές, και όταν τον ρώτησα πως τους φαίνεται ο πιλότος μου είπε “Πολύ καλό”, και όταν ο Ethan λέει “Πολύ καλό”, είναι σαν να λέει “Είναι γαμάτο!”. Ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό. Όσο για το σενάριο, αν μου έλεγε κάποιος ότι το έχουν γράψει τα αδέρφια, θα το πίστευα”.

-Πως σχολιάζεται την κάπως σκοτεινή και δυσνόητη γλώσσα του χαρακτήρα;

“Αν δεν πεις τα λόγια ακριβώς όπως είναι γραμμένα, το νόημα και ο χαρακτήρας δεν θα βγουν στην επιφάνεια όπως πρέπει. Είμαι ηθοποιός που έχει βασιστεί στον αυτοσχεδιασμό σε όλη του την καριέρα. Το να δουλεύω όμως με τον Noah, είναι σα να δουλεύω με τους ίδιους τους αδερφούς. Όταν βλέπεις τα λόγια γραμμένα, και τα ερμηνεύεις, καταλαβαίνεις και το γιατί γράφονται έτσι”.

Martin Freeman:

-Εσείς πως συμφωνήσατε να συμμετέχετε;

“Από την αρχή ήταν καθαρά θέμα εμπιστοσύνης στο εγχείρημα. Δεν ήθελα να είναι μία επανάληψη της ταινίας, και δεν θα συμμετείχα αλλιώς, ούτε σε μία διαφορετική έκδοση της ταινίας, ούτε όμως και να “πατήσω” πάνω στην ερμηνεία κάποιου”.

Συνεχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους δημιουργούς, ότι δεν θα μας το χαλάσουν.

Διαβάστε τα καλύτερα κομμάτια της συνέντευξης εδώ: http://www.indiewire.com/article/television/fargo-stars-billy-bob-thornton-and-martin-freeman-discuss-re-imagining-the-coen-brothers-for-tv

Διαβάστε περισσότερα για: , ,