Άκυρη η βιογραφία του Steve Jobs από τον Fincher; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Άκυρη η βιογραφία του Steve Jobs από τον Fincher;

Ειδήσεις | 15-4-2014 |

Μπορεί ο David Fincher να ετοιμαζόταν να συνεργαστεί ξανά με τον Aaron Sorkin, σεναριογράφο του The Social Network, για να μεταφέρουν στο σινεμά τη βιογραφία του Steve Jobs, μέσα από τη δική τους ματιά, άλλα φαίνεται πως αυτό δύσκολα θα γίνει αν η πλευρά του σκηνοθέτη ή εκείνη της Sony δεν κάνει πίσω, σε κάποιες από τις απαιτήσεις. Για την ακρίβεια, η Sony ψάχνει ήδη άλλον σκηνοθέτη…

Μέσα στις απαιτήσεις του David Fincher πέρα από το οικονομικό σκέλος, που αφορά προκαταβολή 10 εκατομμυρίων δολαρίων, εντοπίζουμε και το να έχει λόγο και στη καμπάνια προώθησης. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς και το 2011 η Sony του επέτρεψε μερικές… επικοινωνιακές πινελιές στο The Girl With the Dragon Tattoo, μάλιστα η ατάκα “The feel bad movie of Christmas” που χρησιμοποιήθηκε στη καμπάνια ήταν δική του προσθήκη, όπως και απαιτήσεις για πανάκριβο προωθητικό υλικό, που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Η Sony δεν σχολιάζει τις εξελίξεις και ούτε από την πλευρά του Fincher ακούγεται κάτι. Πηγές αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης μπορεί να διαπραγματευτεί ξανά, άλλα η εταιρεία θεωρεί τις οικονομικές απαιτήσεις του ανυπόστατες. “Δεν γυρίζουμε το Transformers, ούτε το Captain America” ακούγεται χαρακτηριστικά.