Το HBO επιστρέφει "κινηματογραφικά" με το "The Normal Heart". - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το HBO επιστρέφει “κινηματογραφικά” με το “The Normal Heart”.

Ειδήσεις | 11-3-2014 |

Και ενώ ο θόρυβος του “Behind the Candelabra”, δεν έχει καλά καλά κοπάσει, η HBO επιστρέφει για να ταράξει ίσως για μία ακόμα φορά τα τηλεοπτικά πράγματα με μία ακόμα ταινία.

Ποιος θα περίμενε πως το τηλεοπτικό δίκτυο που μας έφερε το “Sex and the City” και το “Game of thrones”, θα επηρέαζε τόσο πολύ τα τηλεοπτικά-κινηματογραφικά δρώμενα, και θα είχε μία σαφή παρουσία κάθε χρόνο στις Κάννες έστω και εκτός διαγωνιστικού μέρους.

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο “The Normal Heart”, το οποίο αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 25 Μαΐου. Η ταινία εξιστορεί την προσπάθεια gay ακτιβιστών, στην προσπάθειά τους να επαγρυπνήσουν τον κόσμο για τον ιό του AIDS, και την κρίση επιδημίας της ασθένειας στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’80, μία Νέα Υόρκη που μάθαινε τον ιό, και στην προσπάθειά της να μην φοβάται, αρνιόταν και την ύπαρξή του.

Και ξεκινάμε με τα ονόματα. Το σενάριο ανήκει στον ίδιο το δημιουργό του θεατρικού, Larry Kramer. Στο cast ακούστε: Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons και Julia Roberts. Δεν  έχετε πειστεί ακόμα;  Στο καρεκλάκι του σκηνοθέτη Ryan Murphy, και αν αυτό το όνομα δε σας λέει τίποτα (που θα έπρεπε) να σας πούμε ότι πρόκειται για τον σκηνοθέτη των Glee και American Horror Story.

Το HBO πιστεύει τόσο πολύ στο project, που ήδη ετοιμάζει και το sequel. Δείτε το trailer εδω:

)

Μένει να δούμε αν το καινούριο slogan του ΗΒΟ, “It’s HBO!”, αρκεί για να μας καθηλώσει.

Διαβάστε περισσότερα για: ,