Το διαστημικό ταξίδι του Wes Anderson - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το διαστημικό ταξίδι του Wes Anderson

Ειδήσεις | 11-3-2014 |

Δεν έχει φαίνεται να έχει σταματημό ο (αγαπημένος, επιτρέψτε μου) Wes Anderson, και μετά το “The Grand Budapest Hotel”, δίνει μία απολαυστική συνέντευξη στο Vanity Fair και δηλώνει πράγματα για να μας κάνει να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

“Θα ήθελα να προσπαθήσω να γυρίσω μία ταινία “on location” στο διάστημα, ή έστω σε έναν πλανήτη κάπου κοντά. Τουλάχιστον θα έχουμε να πληρώσουμε λιγότερους φόρους”.

Αλλά δεν στέκεται μόνο εκεί. Δηλώνει ότι θα ήθελε να γράψει ρόλους για εκλιπόντες star αν μπορούσαμε να τους επαναφέρουμε στη ζωή. William Powell, Barbara Stanwyck, Clark Gable, είναι μόνο η αρχή της λίστας. Είμαστε σίγουροι βέβαια πως η τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Εμείς πάντως ό,τι και να κάνει θα το δούμε.

Το Grand Budapest Hotel, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο SXSW, φεστιβάλ τεχνολογικών εξελίξεων, πριν βγει σε περιορισμένες αίθουσες, μέσα στο προηγούμενο ΣΚ, εισπράττοντας 800.000 δολάρια.

Και λίγα είναι με αυτό το cast: Ralph Fiennes, Andrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Bill Murray, Jude Law, Edward Norton, Owen Wilson και την (λατρεμένη μου) Tilda Swinton.

Περιμένουμε να ακούσουμε ποιος παραγωγός θα δώσει λεφτά για την ταινία του στο διάστημα. Αν το βάλει πάντως στο KickStarter, ετοιμαστείτε να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.