Τα καλύτερα από τα χτεσινά Oscars (video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα καλύτερα από τα χτεσινά Oscars (video)

Ειδήσεις | 4-3-2014 |

Τι; Δεν είδατε τα Oscar και το Live blogging του Cinefreaks δε σας φτάνει; Δεν σας φτάνει ούτε και η λίστα των νικητών με το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα, ούτε οι φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί, ούτε η ανασκόπηση των σημαντικότερων στιγμών που σας παρουσιάσαμε χτες; Δείτε λοιπόν εδώ, όλα τα βίντεο με την Ellen DeGeneres, τις πίτσες, τα selfies και τις καλύτερες ομιλίες με ευχαριστίες της βραδιάς.  

Η Ellen DeGeneres στον αρχικό της μονόλογο:

H πίτσα έφτασε και ο πιο διάσημος deliverας στον κόσμο γνωρίζει την Meryl Streep, τον Brad Pitt, τον Martin Scorsese και όλους του άλλους πεινασμένους star.

Η ώρα για την φωτογραφία με τα περισσότερα tweets πoυ έγιναν ποτέ:

Το 12 years a slave αναδεικνύεται καλύτερη ταινία. Brad Pitt και Steve McQueen παίρνουν τον λόγο: 

Ο Alfonso Cuaron κερδίζει το Oscar Σκηνοθεσίας για το GravityΛίγο πολύ ο σκηνοθέτης έφαγε το ένα τρίτο της καριέρας του για να κάνει την ταινία και το Oscar αυτό είναι μια ανταμοιβή για τον κόπο του στο υπερθέαμα που είδαμε. Κλείνει στα Ισπανικά ευχαριστώντας μαμά και άλλους συγγενείς. Λίγο πιο πριν λέει ότι θα μεθύσει αν νικήσει:

Ο Matthew McConaughey κερδίζει τον Πρώτο αντρικό ρόλο για τον Dallas Buyers Club και ευχαριστεί τον θεό, τους συναδέλφους του, την οικογένειά του, και … τον εαυτό του.

Η Cate Blanchett κερδίζει το πιο αναμενόμενο Oscar για τον πρώτο ρόλο για το Blue Jasmine. Στην ομιλία της πέρα από το ευχαριστώ στον Woody Allen, κατά το οποίο ένα ελάχιστο χειροκρότημα και μία άβολη σιωπή επικράτησε, υπενθύμισε το πόσο λίγες ταινίες με κεντρικούς χαρακτήρες είχαμε και φέτος, ενώ ενθάρρυνε την βιομηχανία να κάνει περισσότερες τέτοιες καθώς, όπως είπε το Blue Jasmine αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους πίστεψαν σε αυτό.

Το δεύτερο πιο αναμενόμενο Oscar της χρονιάς ο δεύτερος αντρικός ρόλος στον Jared Leto για το Dallas Buyers ClubΟ Leto καταφέρνει να έχει την ίσως πιο ενδιαφέρουσα ομιλία, καθώς ευχαριστεί την μητέρα του με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ενώ δεν ξεχνά την Ουκρανία, την Βενεζουέλα, αλλά πιο σημαντικό τους ανθρώπους που πάλεψαν το AIDS αλλά και όσους αγαπούν ανεξάρτητα από το αν αγαπούν άντρες ή γυναίκες… Πολύ καλύτερο σίγουρα από το να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, όπως έκανε ο Matthew McConaughey

Η Lupita Nyong’o του 12 Years a Slave κερδίζει τον Δεύτερο γυναικείο ρόλο και σε μία από τις καλές στιγμές διαπιστώνει ότι πολλοί υποφέρουν ενώ είναι εκείνη εκεί. Ενθαρρύνει δε όλα τα παιδιά του κόσμου που περνάνε άσχημα να πιστέψουν στα όνειρά τους όπως έκανε εκείνη.

Oscars χωρίς μουσική δε γίνεται… έτσι η Pink στο Over the rainbow ήταν από τις καλές στιγμές της βραδιάς. Αφορμή ο εορτασμός 75 χρόνων από τον Μάγο του Οζ.

Από τις καλές στιγμές και το Moon Song της Karen O από το Her.

Διαβάστε περισσότερα για: