Τα Στρουμφάκια ετοιμάζονται για reboot. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα Στρουμφάκια ετοιμάζονται για reboot.

Ειδήσεις | 14-3-2014 |

Τι και αν το sequel των Smurfs βγήκε μόλις την φετινή σεζόν; Αυτό δεν πτοεί την Sony  Pictures από το σχεδιάζει την συνέχεια του (επιτυχημένου;)  franchise. Αυτή τη φορά όμως αλλάζει χέρια, και περνάει σε αυτά της Sony Animation Srudios.

To 2015 λοιπόν, τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Αλλά χωρίς το υβριδιακό live-action-animated στυλ που περιμένουμε. Η σειρά πάει για απόλυτο reboot, τελείως animated, βασισμένο στην αρχική ιδέα και σκίτσα της πρωτότυπης σειράς.

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα σχετικά με το cast (πιθανή η απουσία του Neil Patrick Harris) ή τους δημιουργούς πέρα από το όνομα του Kelly Asbury, σκηνοθέτη των Shrek 2 και Gnomeo and Juliet.

Βέβαια, δεν είναι να απορείς γιατί η Sony πήρε την απόφαση για το reboot της σειράς. Η πρώτη ταινία το 2011 έβγαλε 142 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, αλλά η δεύτερη “μπήκε μέσα”, και αυτό γιατί στοίχισε περίπου 105 εκατομμύρια, αλλά έβγαλε μόνο 71.

Θα περιμένουμε για νεότερα, καθώς η Sony Animation ξέρει από καλά καρτούν και αυτό το έχει αποδείξει με τα Haunted House, Βρέχει Κεφτέδες, Ξενοδοχείο για Τέρατα, Πειρατές κτλ. Ίσως λοιπόν το reboot να είναι καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,