Στις 7 ή 8 σεζόν θα ολοκληρωθεί το Game of Thrones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στις 7 ή 8 σεζόν θα ολοκληρωθεί το Game of Thrones

Ειδήσεις | 12-3-2014 |

Όπως είναι γνωστό το Game of Thrones βασίζεται στην σειρά βιβλίων “Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου” του George R.R. Martin, τον τίτλου του πρώτου βιβλίου της οποίας πήρε και η τηλεοπτική σειρά. Αυτό, που ίσως δεν γνωρίζουν, τουλάχιστον όσοι δεν είναι φανατικοί με τη σειρά, είναι πως το Game of Thrones εκδόθηκε το 1996, η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 7 βιβλία, από τα οποία έχουν ολοκληρωθεί τα 5. Η 4η σεζόν του τηλεοπτικού Game of Thrones καλύπτει το δεύτερο μισό του 3ου βιβλίου και κάποια στιγμή, θα αρχίσει να συμβαδίζει το τηλεοπτικό με το εκδοτικό μέρος. Και αν το τηλεοπτικό… κάνει την προσπέραση;

Σύμφωνα με το Vanity Fair, που φιλοξενεί μεγάλο αφιέρωμα στη νέα σεζόν της σειράς, οι παραγωγοί συναντήθηκαν με τον συγγραφέα για να συζητήσουν αυτό το ενδεχόμενο: το τηλεοπτικό Game of Thrones να φτάσει ακριβώς στο σημείο, που βρίσκονται τα βιβλία που δεν έχουν εκδοθεί ακόμα. Ο Martin λοιπόν τους αποκάλυψε το τέλος της ιστορίας του, σε περίπτωση που δεν έχει προλάβει να ολοκληρώσει τα δύο τελευταία βιβλία της σειράς. Ακόμα κι αν δεν χρειαστεί όμως, το να γνωρίζουν το τέλος οι παραγωγοί βοηθά στο να δημιουργήσουν το κατάλληλο υπόβαθρο για αυτό, στις σεζόν που θα προηγηθούν, όπως αναφέρει ο συνδημιουργός της σειράς David Benioff.

Ο Μάρτιν δηλώνει βέβαια, πως τους αποκάλυψε πράγματα που έχει στο μυαλό του άλλα όχι λεπτομέρειες και πως θα βάλει τα δυνατά του, για να… μην τον προλάβουν.

Και πόσο θα κρατήσει το Παιχνίδι του Στέμματος; Όχι πάνω από επτά ή οκτώ σεζόν, αφού τόσο ο Benioff όσο και ο έτερος δημιουργός  D. B. Weiss αντιλαμβάνονται πως το να τραβήξουν την σειρά, απλά επειδή φαίνεται πως μπορούν να το κάνουν, είναι που θα τη σκοτώσει.

Δείτε εδώ ότι έχουμε γράψει για το Game of Thrones.

Διαβάστε περισσότερα για: ,