Το "Κορίτσι με το Τατουάζ" ετοιμάζει βαλίτσες για τη "Χώρα του Ποτέ" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Κορίτσι με το Τατουάζ” ετοιμάζει βαλίτσες για τη “Χώρα του Ποτέ”

Ειδήσεις | 13-3-2014 |

Επανακυκλοφορίες, reboots, re-imaginings, διασκευές. Δύο τα τινά. Ή το Χόλυγουντ βρήκε τρόπο να κάνει το ήδη υπάρχον υλικό καλύτερο, ή απλά ξέμεινε από ιδέες. Για αυτό άλλωστε και το 2015 μέλει να γίνει η χρονιά με τα περισσότερα reboots στην ιστορία. Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Απλά γιατί ακούσαμε τα καινούρια νέα για το “Pan”, της Warner Bros. και όσο να πεις προβληματιστήκαμε λίγο.

Πίσω στα γεγονότα τώρα.

Στο cast του “Pan” έχουν ήδη υπογράψει οι Joe Wright, στη σκηνοθεσία,  Jason Fuchs, στο σενάριο, Hugh Jackman, ως Μαυρογένης, και  Garrett Hedlund σαν Captain Hook. Peter δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Rooney Mara είναι σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει την Tiger Lily, την μικρή Ινδιάνα του πρωτότυπου, επιλογή ρίσκο αφού η ίδια είναι λευκή, και η fans δύσκολα συγχωρούν. Βέβαια, μετά το “Girl with the Dragon Tattoo”, το “Side Effects” και το φετινό και αγαπημένο “Her”, έχει αποκτήσει δικό της fan base.

Η ιστορία του καινούριου Peter Pan, θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο του 2ου παγκοσμίου πολέμου, στο οποίο ο Peter θα απαχθεί από πειρατές. Θα καταλήξει στη NeverLand, και εκεί θα ξεκινήσει επανάσταση ενάντια στο καθεστός του πειρατή Blackbeard.

Η Warner σκοπεύει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ικανό να προσελκύσει τους fans των ταινιών όπως ο Harry Potter και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Μεγάλες δηλώσεις. Θα περιμένουμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,