Αγωνία Τέλος: Ο Ridley Scott γυρίζει 2ο Prometheus. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αγωνία Τέλος: Ο Ridley Scott γυρίζει 2ο Prometheus.

Ειδήσεις | 25-3-2014 |

Την προηγούμενη εβδομάδα η 20th Century Fox, ανακοίνωσε τις νέες ταινίες που πρόκειται να βγάλει, με ημερομηνίες εξόδου μέχρι και το 2018.

Μέσα σε αυτές το “The Wolverine 2”, το από-χίλια-κύματα-μέχρι-να-βρεθεί-το-cast reboot του “The Fanstastic Four”, και ένα Project της Marvel, για το καλοκαίρι του 2018, το οποίο και δεν αποκαλύφθηκε.

Μέσα σε όλα η ανακοίνωση ήθελε ακόμα μία ταινία να βγαίνει τον Μάρτιο του 2016, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ούτε ο τίτλος, ούτε κανείς από τους συντελεστές. Όταν άρχισε ο καταιγισμός ερωτήσεων από το κοινό, η Fox αναγκάστηκε (ναι, άλλο που δεν ήθελε) να αποκαλύψει ότι το “μυστηριώδες αυτό Project δεν είναι άλλο, από τη συνέχεια του Prometheus, του δεύτερου κατά σειρά prequel του Alien, σε σκηνοθεσία ξανά του Ridley Scott.

Να σας θυμίσουμε ότι το στο πρώτο έπαιζαν Charlize Theron, Naomi Rapace και Michael Fassbender, με τους 2 τελευταίους να επιστρέφουν σίγουρα, αλλά για το υπόλοιπο cast να μην γίνεται ακόμα καμία ανακοίνωση για λόγους spoiling. Σεναριογράφος φαίνεται να είναι ο Michael Green, βλέπε Green Lantern, αλλά και του επίσης αναμενόμενου reboot του Blade Runner του ιδίου σκηνοθέτη. Εμπλεκόμενος στο σενάριο θα είναι και ο σεναριογράφος του Transcendence, Jack Paglen.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο, όταν ο Scott θα έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του επικού “Exodus”, με τον Christian Bale, το οποίοι βγαίνει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο. Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι στην παρούσα φάση, είναι ότι θα δούμε πολλά από τα ανδροειδή, με τη μορφή του Fassbender. (κυρίες μου ετοιμαστείτε).

Τo Prometheus είναι ξεσηκώσει αντιδράσεις πριν από 2 χρόνια, σαν μία όχι τόσο καλή προσέγγιση στην απαρχή της ιστορίας του Alien, αλλά έχει ακόμα φανατικούς υποστηρικτές (όπως τον συντάκτη του άρθρου, καλή ώρα). Κατηγορήθηκε για σεναριακά κενά και ανακρίβειες, τις οποίες όμως fans έσπευσαν να διαλευκάνουν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, με όλη την ανάλυση σχετικά με την background ιστορία του Προμηθέα:

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,