Γιατί να δω την Κυριακή τα Oscar Μέρος 2: Οι λόγοι αποδοχής των Oscar (video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γιατί να δω την Κυριακή τα Oscar Μέρος 2: Οι λόγοι αποδοχής των Oscar (video)

Αφιερώματα | 1-3-2014 |

Ήδη χτες σας είπαμε γιατί θα πρέπει να μείνετε μαζί μας και να δούμε μαζί τα Oscar την Κυριακή το ξημέρωμα. Στο πρώτο μέρος  του αφιερώματος του να δείτε τα Oscars για τους παρουσιαστές των Oscars. Πέρα από το show των παρουσιαστών αυτό που αξίζει να δει κανείς είναι οι λόγοι αποδοχής των βραβείων από ηθοποιούς και λοιπό crew. Δείτε λοιπόν μερικές από τις καλύτερες και πιο αξιομνημόνευτες τέτοιες στιγμές στα Oscar. 

1940, τα μόλις 12α Oscar στην ιστορία και η πρώτη φορά που θα βραβευτεί Αφροαμερικανίδα ηθοποιός, η Hattie McDaniel για τον ρόλο της στο Gone with the Wind.

O John Wayne γεννήθηκε μαζί με το Hollywood και ήταν εκεί από τις πρώτες απονομές, όμως κέρδισε το βραβείο το 1970 για το True Grit.

Ο Charlie Chaplin παίρνει το τιμητικό Oscar τo 1972

To 1980 ο Dustin Hoffman κερδίζει το Oscar για το Kramer vs Kramer και είναι δεικτικός προς την ακαδημία, σε έναν από τους ομορφότερους και προσγειωμένους λόγους που έχουν δωθεί στα Oscars

Ο Tom Hanks κερδίζει το Oscar για το Philadelphia και δίνει έναν από τους πιο όμορφους λόγους που έχουμε ακούσει στα Oscar.

O Roberto Benigni κερδίζει το Oscar Καλύτερης ξένης ταινίας και ανεβαίνει σε καρέκλες. Λίγο αργότερα όταν θα κερδίσει και σαν Καλύτερος Ηθοποιός θα πει ότι τα Αγγλικά που ξέρει δεν φτάνουν για δεύτερο λόγο…

O Michael Caine κερδίζει το Oscar το 2000 και κάνει κάτι που λίγοι έχουν κάνει παρουσιάζει τους ηττημένους.

O Cuba Gooding Jr κερδίζει το δεύτερο αντρικό ρόλο για το Jerry McGuire

Ben Affleck και Matt Damon κερδίζουν το Oscar σεναρίου από το πουθενά, αγκαλιάζουν τις μαμάδες του και δίνουν μια από τις πιο φυσικές ομιλίες αποδοχής Oscar.

Είτε σας άρεσε είτε όχι το Departed, ο Scorsese γι’ αυτό κέρδισε το πρώτο και μοναδικό του Oscar σκηνοθεσίας που τόσο ήθελε. Όταν οι Spielberg, Copolla και Lukas είναι εκεί για να τον βραβεύσουν σίγουρα μιλάμε για μία από τις πιο ιστορικές στιγμές των Oscar.

Η Halle Berry κερδίζει το Oscar σε πρώτο γυναικείο ρόλο όντας η πρώτη και μόνη μέχρι τώρα αφροαμερικανίδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι οι μαύρες γυναίκες κατάφεραν να περάσουν μία μεγάλη κλειστή πόρτα.

H Marion Cotillard κερδίζει για το La vie en Rose και χάνει τα λόγια της

Ο Heath Ledger κερδίζει το Oscar για την ερμηνεία του στο The Dark Knight, λίγο μετά το θάνατο του, και η οικογένειά του ανεβαίνει για να παραλάβει το βραβείο.

Το 2012 η Meryl Streep κερδίζει το τρίτο της Oscar.

Φτάνοντας στα περυσινά Oscar και προσπαθώντας να σας πείσουμε να δείτε τα φετινά μαζί μας την Κυριακή, ποιος θα ήθελε να χάσει κάτι τέτοιο;

Διαβάστε περισσότερα για: