Ο Steve Jobs θα (ξανα)ζωντανέψει στο πρόσωπο του Christian Bale - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Steve Jobs θα (ξανα)ζωντανέψει στο πρόσωπο του Christian Bale

Ειδήσεις | 22-3-2014 |

Γιατί όταν ο David Fincher απαιτεί, δεν μπορείς παρά να του κάνεις όλα τα χατίρια. Ο Christian Bale λοιπόν, πρώτος επιλαχών για να ενσαρκώσει τον δημιουργό της Apple, στη βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης, σε σενάριο του Aaron Sorkin.

Ο Bale αποτελεί την πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη για τον Jobs, και με δεδομένης της επιτυχίας που παρουσίασε η προηγούμενη βιογραφία του σκηνοθέτη, το Social Network, με το σενάριο να ανήκει και πάλι στο Sorkin, είναι σα να ξέρουμε ήδη ότι και αυτή θα είναι επιτυχημένη.

Σύμφωνα με το Wrap, η επιλογή του Bale ήταν όρος του Fincher προκειμένου να δεχτεί τη σκηνοθεσία. Απαίτηση που έγινε δεκτή από την εταιρεία παραγωγής, Sony Pictures, δεδομένου ότι η προηγούμενη συνεργασία τους, “Το Κορίτσι με το τατουάζ”, σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Ο Sorkin στο σενάριο που έχει προτείνει από το 2012, σκοπεύει να κινηθεί διαφορετικά από ότι εργάστηκε στο Social Network. Η βιογραφία θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικές στιγμές, καθεμία που θα αποτελείται από διαφορετικές εξόδους προϊόντων της εταιρείας στην αγορά.

Ο Cristian Bale δεν έχει ακόμα δεχτεί ολοκληρωμένη πρόταση για την ταινία, καθώς πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βιβλικού “Exodus”, του Ρίντλεϊ Σκοτ, στο οποίο ενσαρκώνει τον Μωυσή κατά την έξοδο του λαού του από την Αίγυπτο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,