Ο Freddie Mercury θα ξαναζωντανέψει (;) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Freddie Mercury θα ξαναζωντανέψει (;)

Ειδήσεις | 15-3-2014 |

Θυμάστε τι σας λέγαμε για τις βιογραφικές ταινίες; Τα νέα θέλουν άλλη μία να ετοιμάζεται.    

Mercury, λέγεται η προγραμματισμένη βιογραφική ταινία για τη ζωή του frontman των Queen από ότι φαίνεται βρίσκει και άλλο εμπόδιο. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ταινία έχει την υποστήριξη των λοιπών εν ζωή μελών του συγκροτήματος,  η ταινία καθυστερεί να βγει στις αίθουσες. Ίσως όμως ο λόγος να είναι ακριβώς αυτός. Φαίνεται ότι η μπάντα επιθυμεί μία τελείως διαφορετική εκδοχή από εκείνη που επιθυμούν οι λοιποί εμπλεκόμενοι.

Ο μέχρι πρότινος σκηνοθέτης  Dexter Fletcher,  ο οποίος προσελήφθη πέρσι, πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της ταινίας, ο οποίος αποχώρησε λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών. Ενώ το μέλλον του πρωταγωνιστή  Ben Whishaw θεωρείται μέχρι στιγμής τουλάχιστον βέβαιο.

Η ταινία όμως έχει αλλάξει ήδη μία φορά και πρωταγωνιστή. Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι, αλλά επίσης αποχώρησε, ήταν εκείνο του Sacha Baron Cohen, οποίος χρησιμοποίησε την ίδια δικαιολογία περί καλλιτεχνικού αποτελέσματος, αλλά και επειδή διαφωνούσε με το όραμα των υπόλοιπων Queens, για το αποτέλεσμα της ταινίας.

Και ενώ τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν αυτό το καλοκαίρι, όπως επιβεβαιώνουν ο παραγωγός Graham King για λογαριασμό της Sony, άλλο ένα πρόβλημα είναι έτοιμο να δημιουργηθεί και να καθυστερήσει την έναρξη τους. Και αυτό δεν είναι άλλο από το πρόγραμμα του πρωταγωνιστή, καθώς ο Whishaw ανήκει ήδη στο cast της επόμενη ταινίας του James Bond.

Η ταινία θα ξεκινάει από την δημιουργία των Queen και θα τελειώνει με τη μεγαλειώδη συμμετοχή του συγκροτήματος στο Live Aid το 1985, χωρίς να δίνει έμφαση στο πως πέθανε ο Mercury, αλλά με κύριο μέλημα την παρουσίαση της μουσικής των Queen.

Η αλήθεια είναι ότι θέλει προσοχή. Και όταν μιλάμε για μεγαθήρια τύπου Freddie Mercury, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,