(Και) Ο Chris Evans, θέλει να σκηνοθετήσει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

(Και) Ο Chris Evans, θέλει να σκηνοθετήσει

Ειδήσεις | 27-3-2014 |

“Οι Εκδικητές: Age of Ultron, θα γυρίζονται μέχρι τον Αύγουστο. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη, αν δεν γυρίσω άλλη ταινία μέσα στο 2015, αλλά πιστεύω ότι μέχρι το 2017, θα έχω τελειώσει”. Αυτή είναι η δήλωση του Chris Evans, από την οποία προκύπτει ότι πλέον ΚΑΙ αυτός θέλει να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία.
“Ήξερα από καιρό ότι θέλω να σκηνοθετήσω, αλλά ο καιρός ποτέ δεν ήταν ιδανικός. Πάντα υπήρχε μία υποκριτική δουλειά. Έφτασα στο σημείο που είπα ότι πρέπει να το κάνω”, συνεχίζει η δήλωση στο Variety.
“Αν είναι να παίξω, θα είναι κάτω από το συμβόλαιο της Marvel, ή θα είναι από την πλευρά του σκηνοθέτη. Δεν μπορώ να κυνηγήσω υποκριτική δουλειά, εκτός από τα ήδη συμφωνηθέντα. Βασικά, εξαιτίας της Marvel, αναπτύχθηκε το συναίσθημα ότι θέλω να ασχοληθώ με την σκηνοθεσία”, εξηγεί.
Η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα είναι η ταινία “1:30 Train”, η οποία αφορά μία γυναίκα που πέφτει θύμα κλοπής ενώ προσπαθεί να προλάβει το τρένο. “Αποτυχία ή όχι, θα συνεχίζω το πάθος μου. Δεν έχουν πολλοί αυτήν την πολυτέλεια”, δηλώνει ο Evans.
Ο σκοπός είναι ότι για κάποιον περίεργο λόγο, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί θέλουν να καθίσουν στην πάνινη καρέκλα με το “Director” στην πλάτη. Το κοινό όμως, το ρώτησε κανείς; Δεν ξέρεις ποτέ. Μην κρίνουμε για να μην κριθούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: