Η Lupita Nyong'o ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lupita Nyong’o ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά

Ειδήσεις | 18-3-2014 |

Η απόφοιτος της δραματικής σχολή του Yale, και νικήτρια του Oscar Β’ Γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στο, επίσης νικητήριο, “12 Χρόνια Σκλάβος”, φημολογείται ότι θα βρεθεί στα πλατό του Star Wars Episode 7, υπό των σκηνοθετικών οδηγιών του J.J. Abrams. Η Lupita Nyong’o  είναι πολύ κοντά στο να ερμηνεύσει χαρακτήρα εκτός εκείνων της πρωτότυπης τριλογίας. Πιθανολογείται ότι προορίζεται για Sith ή απόγονο του Obi-Wan Kenobi.

Οι εκπρόσωποι της ηθοποιού σε ερώτηση του Latino Review απάντησαν ότι “δεν επιτρέπεται να μιλήσουν για αυτό”, δήλωση ικανή να πυροδοτήσει ειδήσεις και φήμες, τις οποίες όμως επιβεβαιώνει και το Hollywood Reporter.

Το Latino Review μεταδίδει ότι η Nyong’o πιθανότατα να είναι Sith, ενώ το Hollywood reporter εικάζει ότι θα ταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο της οικογένειας Kenobi, και εξαιτίας της δήλωσης του Abrams, σχετικά με το πολυ-πολιτισμικό cast.

Τον τελευταίο χρόνο πάντως όλο και ακούμε φήμες σχετικά με το πολυαναμενόμενο sequel, σε ότι αφορά τη διανομή των ρόλων. Και ενώ μέχρι πρότινος ακούγαμε μόνο για άντρες ηθοποιούς, είναι η πρώτη φορά που ένα γυναικείο όνομα φιγουράρει στη λίστα. Όνομα λογικό, από την άποψη ότι το Oscar της Nyong’o είναι ακόμα φρέσκο, και ότι ένας ρόλος στο Star Wars θα είναι σίγουρα κάτι τελείως αντίθετο με αυτά που έχουμε ήδη δει από την ηθοποιό.

Αναμένουμε εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,