Η Lily Tomlin και η Jane Fonda με νέα σειρά στο Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lily Tomlin και η Jane Fonda με νέα σειρά στο Netflix

Ειδήσεις | 28-3-2014 |

Όταν η Lily Tomlin , η Jane Fonda και η Dolly Parton ενώθηκαν για να σχηματίσουν την αγία τριάδα της σκοτεινής κωμωδίας στην ταινία του 1980 9 to 5 (‘Εννιά με Πέντε’), το VHS (βιντεοκασέτες) ήταν ακόμα σχετικά νέο. Τριάντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά, το βίντεό σας (αν το έχετε ακόμα) είναι, το πιθανότερο, καλυμμένο από σκόνη και ιστούς αράχνης, αλλά η λάμψη των τριών αυτών γυναικών δεν έχει ξεθωριάσει.

Το Netflix, η εταιρία που αδιαμφισβήτητα οφείλεται για το θάνατο των video club στις ΗΠΑ, ξαναενώνει τις Lily Tomlin και Jane Fonda για μια καινούργια πρωτότυπη σειρά, που θα ονομάζεται Grace and Frankie.

Η κωμωδία, δημιουργός της οποίας είναι η Marta Kauffman, η συν-δημιουργός των Friends, θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια των 30 λεπτών. Είναι η ιστορία δύο γυναικών που βλέπουν στη ζωή τους να έρχονται τα πάνω κάτω, όταν οι σύζυγοί τους τους ανακοινώνουν ότι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους και σκοπεύουν μάλιστα να παντρευτούν.

Το Netflix, που είδε την επιτυχία να χτυπά κόκκινο με σειρές όπως το Orange is the New Black και το βραβευμένο με Emmy House of Cards, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει το HBO σε αριθμό συνδρομητών επί πληρωμή.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία προβολής του Grace and Frankie, ούτε και για το αν θα κάνει κάποια guest  εμφάνιση η τρίτη της παρέας, Dolly Parton.

then

Διαβάστε περισσότερα για: , ,