Κόντεψε να μείνει εκτός Χ-Men η Halle Berry - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κόντεψε να μείνει εκτός Χ-Men η Halle Berry

Ειδήσεις | 17-3-2014 |

Πρώτα η Rogue (Anna Paquin) και τώρα η Storm (Halle Berry) σύμφωνα με πληροφορίες    ο χρόνος  της στην οθόνη  περικόπτεται στην ταινία του Bryan Singer του “X-Men: Days of Future Past”.

Σύμωνα με τo site  New York Daily News όλες σχεδόν οι σκηνές της Halle Berry έχουν αφαιρεθεί από την ταινία.Η πηγή τους υποστηρίζει ότι όλες οι σκηνές της εκτός από μια  έχουν αφαιρεθεί κατά την τελική μορφοποίηση της ταινίας.

Η Berry έμαθε την εγκυμοσύνη της όταν  ακριβώς ξεκίνησε το γύρισμα της ταινίας. Για  το λόγο αυτό  είδε το ρόλο της να περιορίζεται με  διάφορους τρόπους. Η Berry   είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι  η Storm δεν θα συμμετέχει σε πολλές μάχες ούτε θα πετάει πολύ στην ταινία αυτή, αλλά θα μάθουμε κάτι συγκλονιστικό για το χαρακτήρα της.

O Singe έχει δηλώσει και παλιότερα ότι στο DVD και το Blu-ray  θα υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι από τις σκηνές που έχουν κόψει. Με περισσότερους από 26 κύριους χαρακτήρες να υπηρετήσουν δεν μας εκπλήσσει ο μεγάλος όγκος του έξτρα υλικού.Ο σκηνοθέτης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τη φήμη. H ταινία η οποία έχει απίθανα πλούσιο καστ έχει τραβήξει τα βλέμματα. Μερικοί από τους ηθοποίους που συμμετέχουν στην ταινία είναι : ο Ian McKellen, ο Patrick Stewart, ο James McAvoy, ο Michael Fassbender, η Jennifer Lawrence, ο Hugh Jackman, η Ellen Page, ο Shawn Ashmore και ο Nicholas Hoult. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα για: ,