Και ο John C. Reilly, στον "Αστακό" του Γιώργου Λάνθιμου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και ο John C. Reilly, στον “Αστακό” του Γιώργου Λάνθιμου

Ειδήσεις | 31-3-2014 |

Και ενώ τα γυρίσματα στην Ιρλανδία έχουν ξεκινήσει, με τον Colin Farrel και την Rachel Weizs να είναι από τα πρώτα ονόματα που συμφώνησαν να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη ρομαντική ταινία του Λάνθιμου, ένα ακόμα όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα και να δώσει ακόμα περισσότερο Hollywood-ιανό αέρα.

Ο λόγος για τον John C. Reilly, τον οποίο σίγουρα θα θυμάστε από τα Chicago, We Need to Talk About Kevin, αλλά και το Carnage του Roman Polanski.

Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν επίσης σημαντικά διεθνή ονόματα: Ashley Jensen, Michael Smiley, Jessica Barden, Ben Whishaw, Lea Seydoux, Olivia Colman, Ariane Labed, αλλά και η δική μας Αγγελική Παπούλια.

Πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία, του υποψηφίου για τον Κυνόδοντα σκηνοθέτη, και πρόκειται για μία περίεργη σκηνοθετική προσέγγιση στο θέμα των σχέσεων, όπως μόνο ο Λάνθιμος ξέρει να παραδώσει.

Σε μία κοινωνία όπου κανείς δεν μπορεί να είναι μόνος του, οι singles συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο “Hotel”, σε μία ξενοδοχειακή επιχείρηση όπου θα πρέπει σε 45 μέρες να βρουν το ιδανικό τους ταίρι. Αν δεν τα καταφέρουν, επιλέγουν οι ίδιοι σε τι ζώο θα μεταμορφωθούν και έτσι αφήνονται ελεύθεροι, με τη νέα τους υπόσταση.

Πρόκειται για παραγωγή μεταξύ Αγγλίας, Ιρλανδίας, και Ελλάδας, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου, και σενάριο του ιδίου σε συνεργασία με τον Ευθύμη Φιλίππου.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,