Η Olivia Wilde πρωταγωνίστρια στο rock ‘n’ roll δράμα του Scorsese - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Olivia Wilde πρωταγωνίστρια στο rock ‘n’ roll δράμα του Scorsese

Ειδήσεις | 17-3-2014 |

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ένα μουσικό δράμα για το HBO, με πρωταγωνίστρια την Olivia Wilde και σε συνεργασία με τον Mick Jagger.

Η αρχική ιδέα ήταν του Jagger, παλιού γνώριμου του Scorsese, αφού το 2008 γύρισε το Shine a Light, το ντοκιμαντέρ του για τους Rolling Stones. Το -ανώνυμο ακόμα- δράμα για τη μουσική βιομηχανία των ‘70s του σεξ και των ναρκωτικών, θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι.

Ο αμερικανός Bobby Cannavale, βαραβευμένος με ΕΜΜΥ, και με συμμετοχές στην τηλεοπτική σειρά του HBO Boardwalk Empire και στο φετινό Blue Jasmine, θα υποδύεται τον Richie Finestra, ένα μουσικό παραγωγό στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70, ο οποίος προσπαθεί να αναστήσει τη δισκογραφική του εταιρία, ψάχνοντας για νέα ταλέντα. Η Olivia Wilde του House M.D. και του Rush θα έχει το ρόλο της συζύγου του Cannavale, Devon Finestra.

Ο Scorsese θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο, συγγραφείς του οποίου είναι ο Terence Winter, γνωστός συνεργάτης του Scorsese (The Wolf of Wall Street), και ο George Mastras του Breaking Bad. Οι τρεις τους θα έχουν και τους ρόλους των παραγωγών, μαζί με τον Jagger.

Η ιστορία θα παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια του Richie Finestra, ιδρυτή και προέδρου της δισκογραφικής ‘American Century Records’, ο οποίος παλέυει να βρει το «νέο ήχο», την ίδια στιγμή που η punk και η disco έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν τη μουσική βιομηχανία. Μετά από μια κρίση, αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τη δική του και της συζύγου του –πρώην ηθοποιού και μοντέλου- και θα την οδηγήσει πίσω στην μποέμ ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα για: ,