Στις 9 Μαΐου θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Philip Seymour Hoffman (video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στις 9 Μαΐου θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Philip Seymour Hoffman (video)

Ειδήσεις | 8-3-2014 |

Το God’s Pocket, η τελευταία ταινία του Philip Seymour Hoffman και πρώτη σκηνοθετική δουλειά του ηθοποιού John Slattery θα προβληθεί στις  ΗΠΑ στις 9 Μαΐου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα είναι διαθέσιμη και ως video on demand.

Βέβαια, είχε προηγηθεί η πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Sundance στα μέσα Ιανουαρίου, όπου ο Hoffman εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Christina HendricksRichard Jenkins, και John Turturro, για να προωθήσει την ταινία, δύο εβδομάδες πριν βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη.

O Slattery, πρωταγωνιστής του Mad Men, στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο μεταφέρει στο σινεμά το ομώνυμο βιβλίο του Pete Dexter. H ιστορία διαδραματίζεται σε μιαν εργατική γειτονιά, όπου ένας άνδρας προσπαθεί να καλύψει το εργατικό ατύχημα, θύμα του οποίου ήταν ο θετός του γιος.

Θυμίζουμε, πως το God’s Pocket δεν είναι η μόνη δουλειά του Philip Seymour Hoffman, που δεν είχε ολοκληρωθεί πριν το θάνατο του, άλλα και το The Hunger Games: Mockingjay, όπου θα εμφανιστεί και πάλι ως Plutarch Heavensbee.

Διαβάστε περισσότερα για: