Το Game of Thrones στη μεγάλη οθόνη; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Game of Thrones στη μεγάλη οθόνη;

Ειδήσεις | 25-3-2014 |

“Γιατί όχι;” απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων George R.R. Martin, αποκαλύπτοντας πως ένα κινηματογραφικό Game of Thrones είναι κάτι, που έχει συζητηθεί. Όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας στο Hollywood Reporter κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της 4ης σεζόν της σειράς στη Νέα Υόρκη, αυτό εξαρτάται από το πόσο μεγάλη θα είναι η σειρά.

“Θα κρατήσει επτά χρόνια; Οκτώ; Δέκα;” αναρωτιέται. “Τα βιβλία συνεχώς μεγαλώνουν σε έκταση και ίσως χρειάζεται μια ταινία, για να δέσει κάπως τα πράγματα, ένα budget μεγάλου μήκους ταινίας, ας πούμε 100 εκατομμύρια για δύο ώρες. Ξέρετε, οι δράκοι (σ.σ. της Καλίσι) γίνονται πολύ μεγάλοι στη συνέχεια!”

Κάτι που επίσης έχει συζητηθεί είναι και μια ταινία βασισμένη στο Tales of Dunk and Egg, μια σειρά τριών βιβλίων prequel ουσιαστικά του Game of Thrones με γεγονότα, που διαδραματίζονται 90 χρόνια πριν απ’ όσα συμβαίνουν στο Westeros του A Song of Ice and Fire, τα βιβλία δηλαδή στα οποία στηρίζεται η σειρά. Σύμφωνα με τον Martin έχει υπόψη του αρκετές ιστορίες, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντική βάση για ένα prequel με προγόνους αρκετών χαρακτήρων του Game of Thrones, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πως σχετίζονται με αυτούς.

Όσον αφορά τον κινηματογραφικό συνεργάτη του HBO; Αν προχωρήσουν τα σενάριο για μια τέτοια ταινία, τότε η Warner Bros φαντάζει η ιδανική επιλογή. Αφενός πρόκειται για την εταιρεία, που μετέφερε στο σινεμά το Sex and the City, του ίδιου δικτύου, αφετέρου βρίσκεται και πίσω από μια παρόμοια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστή ένα δράκο. Εκείνη του The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Διαβάστε περισσότερα για: ,