Οι εχθροί του Spider-Man με δικές τους ταινίες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι εχθροί του Spider-Man με δικές τους ταινίες

Ειδήσεις | 9-3-2014 |

Ο επικεφαλής του studio της  Sony στο Hollywood αποκάλυψε τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρίας για την προβολή μιας νέας ταινίας  Spider-man κάθε χρόνο. 

Μια από τους προέδρους   η Amy Pascal επιβεβαίωσε ότι η πρόταση θα τεθεί σε εφαρμογή με την επέκταση του κόσμου των μασκοφόρων υπερηρώων  , για να συμπεριλάβει και άλλους  χαρακτήρες  των οποίων το studio κατέχει τα δικαιώματα επίσης . ¨Θα μεγαλώσουμε το σύμπαν του Spider-man με την Sinister Six και τον Venom κι έτσι θα μπορούμε να έχουμε ταινίες Spider-man κάθε χρόνο¨ δήλωσε η Pascal στο Variety.

H Sony προσπαθεί να στήσει μια ταινία για τον Venom μέσα στα επόμενα χρόνια ενώ η ομάδα των σουπερ – κακών Sinister – Six  έχει κάνει ήδη την εμφάνιση της στα trailer της επερχόμενης ταινίας  ¨The Amazing Spider – Man 2¨

Ο  Venom εμφανίστηκε τελευταία φορά στην οθόνη το 2007 στο Spider-man 3 με τον Tobey Maguire  που , ας πούμε , ότι απλά έπρεπε να κλείσει τον κύκλο γιατί κατά τα λοιπά η ταινία δεν είχε τίποτα από την αίγλη των προηγούμενων. Το συμβιωτικό Allien που συνδέει τον άνθρωπο – αράχνη με τον αντίπαλο του  Eddie Brock έχει παρουσιαστεί πολύ συχνά στα κομικς της Marvel. Ο Venom είναι ελκυστικός σαν χαρακτήρας γιατί δε μπορεί να υπάρξει χωρίς τον Spider – Man και έχει ξεκινήσει τις δικές του περιπέτειες σε συνδυασμό με τον Brock.

Venom-Look-HD

Η Sinister Six έχει συμπεριλάβει  διάφορους  εχθρούς του  Spider-Man κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά μία  κλασική  περίληψη θα μπορούσε να περιλαμβάνει τους : Doctor Octopus, Sandman, Electro, The Vulture, Mysterio  και  Kraven the Hunter. Κάθε ταινία που χαρακτηρίζει την ομάδα των σούπερ – κακών  πιθανότατα θα περιλαμβάνει, επίσης, και το alter ego  του Peter Parker που είναι και ο παραδοσιακός εχθρός τους.

Το Δεκέμβριο αποκαλύφθηκε ότι ο συγγραφέας του Star  Trek, Alex Kurtzman θα σκηνοθετήσει το Venom πάνω σε ένα σενάριο που έχει γράψει  μαζί με τον τακτικό συνεργάτη του Roberto Orci όπως επίσης και με τον Ed Solomon. Το σενάριο των Sinister Six έχει αναλάβει ο Drew Goddard, του Cabin in the woods , ο οποίος είναι υποψήφιος και για τη σκηνοθεσία. Το στούντιο έχει επίσης ανακοινώσει ότι ο Marc Webb θα επιστρέψει για την τρίτη ταινία του ¨Amazing Spider-Man¨  μετά την σκηνοθεσία  της σειράς του το  2012 και του επικείμενου sequel του.

Η επέκταση του σύμπαντος του  Spider-Man αντικατοπτρίζει την προσέγγιση της Disney , στην οποία ανήκει η Marvel , που έχει θέσει ως στόχο να βγαίνει μία ταινία βασισμένη σε κόμικ , του σύμπαντος , κάθε χρόνο από το 2010 που ξεκίνησε με το Iron – Man 2.

Ωστόσο οι επικριτές του σχεδίου μπορούν να υποστηρίξουν ότι το σύμπαν της Marvel έχει άπειρους ήρωες (και τα δικαιώματα τους) σε αντίθεση με τη Sony που μόνο τον Spider-man κατέχει και μια χούφτα  ήρωες σχετικούς  με αυτόν.

Διαβάστε περισσότερα για: