Είστε έτοιμοι για την επόμενη τριλογία Matrix; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για την επόμενη τριλογία Matrix;

Ειδήσεις | 1-3-2014 |

Τα αδέρφια Lana Wachowski και Andy Wachowski που μας έφεραν μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών (Matrix) αλλά και δύο μάλλον απογοητευτικά sequel (Matrix Reloaded και Revolutions) αλλά και έγραψαν την μεταφορά του V for Vendetta στην μεγάλη οθόνη, άρχισαν να δουλεύουν σε μία νέα τριλογία Matrix, ενώ πληροφορίες θέλουν να έχουν δώσει ήδη κάποια προσχέδια τους για σενάρια στην Warner Bros. 

Οι Wachowski έγραψαν και σκηνοθέτησαν τις τρεις πρώτες ταινίες Matrix, αλλά και το Animatrix. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι οι ίδιοι θα είναι και σκηνοθέτες των νέων ταινιών, ενώ δεν έχουμε ακόμη ιδέα αν οι νέες ταινίες θα είναι sequel ή prequel των πρώτων ταινιών ή αν κάποια μέλη από το cast θα γυρίσουν για τους ρόλους τους.

Το σίγουρο είναι ότι η Warner ποντάρει πολλά στο project της ανάστασης του σύμπαντος του Matrix, έχονας βάλει στόχο στο η πρώτη ταινία να είναι έτοιμη το 2017, χρονιά που άλλες αντίπαλες εταιρίες θα βγάλουν στις αίθουσες συνέχειες δημοφιλών σειρών όπως τα “Star Wars”  και το “Avatar“.

Προς το παρόν από τους Wachowski περιμένουμε την ταινία Jupiter Ascending, με πρωταγωνιστές τους  και .  H ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,