Τελικά ο Bradley Cooper δε θα είναι ο νέος Indiana Jones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τελικά ο Bradley Cooper δε θα είναι ο νέος Indiana Jones

Ειδήσεις | 28-3-2014 |

Η φήμη που κυκλοφόρησε χθες, ότι δηλαδή ο Bradley Cooper θα αντικαταστήσει τον Harisson Ford στην πέμπτη ταινία του Indiana Jones, διαψεύστηκε μετά από μερικές ώρες.

Σύμφωνα με μια πηγή προερχόμενη τώρα από την παραγωγή, το όνομα του δύο φορές προτεινόμενου για όσκαρ Αμερικανού ηθοποιού δε βρίσκεται υπό εξέταση για το ρόλο του περιπετειώδη καθηγητή και δε σκέφτονται καν να γυρίσουν την ταινία με άλλον ηθοποιό.

Η τύχη του πέμπτου Indiana Jones αποτελούσε θέμα συζήτησης για αρκετά χρόνια και όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Ford, αφού «είναι ο Indiana Jones», όπως είπε και ο παραγωγός George Lucas πριν την κυκλοφορία του Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull το 2008. «Αν δεν υπήρχε ο Indiana Jones η ταινία θα λεγόταν ‘Ο Mutt Williams και η αναζήτηση του Elvis’,» συμπλήρωσε (σημ. ο Mutt Williams είναι ο χαρακτήρας που έπαιξε ο Shia LaBeouf στην ταινία).

Πέρυσι ο Ford δήλωσε ότι θα ήθελε και πάλι να παίξει, παρά την ηλικία του: «Έχουμε δει το χαρακτήρα να μεγαλώνει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών και είναι απολύτως φυσιολογικό γι’ αυτόν να επιστρέψει με μια νέα περιπέτεια, χωρίς να χρειάζεται να είναι τόσο μαχητικός όσο παλιότερα», είπε ο ηθοποιός στα 72 του.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα Latino Review, δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό περιθώριο και, αν οι διαδικασίες για την πέμπτη ταινία δεν κινηθούν όσο γρήγορα θα έπρεπε, τα στούντιο παραγωγής είναι προετοιμασμένα και απολύτως συμβιβασμένα με την ιδέα μιας νέας τριλογίας, πρωταγωνιστής της οποίας θα είναι ένας νεώτερος ‘Καθηγητής Jones’.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,