Αρνητικός ο Matthew McConaughey για τη δεύτερη σεζόν του True Detective - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αρνητικός ο Matthew McConaughey για τη δεύτερη σεζόν του True Detective

Ειδήσεις | 4-3-2014 |

Ως τώρα γνωρίζαμε ότι η πρώτη σεζόν του “True Detective” θα ήταν πιθανότατα ένα αυτόνομο πράγμα με τη δεύτερη σεζόν να έχει κοινό,  λίγο ή πολύ,  μόνο το όνομα κ ενδεχομένως και  το θέμα. Αν και όταν το ¨True Detective¨ επιστρέψει θα έχει  νέα ιστορία και νέο καστ. Ως εκ τούτου η φημολογία για τα τεκταινόμενα της δεύτερης σεζόν της σειράς  έχει ανάψει, με υποθέσεις που κινούνται σε όλη τη σφαίρα που χωρίζει το σοβαρό από το αστείο.

Πρόσφατα όμως ο δημιουργός της σειράς Nic Pizzolatto έγειρε ελπίδες σε μια συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη βδομάδα λέγοντας  “Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιους  από τους ίδιους ηθοποιούς ως ‘επιδιορθωτική παρέα’. Θα είναι διαφορετικοι χαρακτήρες , διαφορετικη δομή. Αυτό το κομμάτι είναι το αστείο σε μια ανθολογία”.

Μπορεί λοιπόν να ξαναδούμε τους Hart (Woody Harrelson) ή Cohle (Matthew McConaughey) να επιστέφουν  με κάποια ιδιότητα στο δεύτερο κύκλο; Ο φρεσκοβραβευμένος με το πρώτο του Όσκαρ McConaughey τουλάχιστον έβγαλε τον εαυτό του απ’ έξω. Η δήλωση έγινε στο Variety και ήταν απλή και σύντομη “Όχι δε θα επιστρέψω για τον δεύτερο κύκλο, ο πρώτος ήταν τελειωτικός”.

Ρεαλιστικά δεν υπήρξε ποτέ καμία πραγματική ελπίδα ότι McConaughey θα επιστρέψει για την δεύτερη σεζόν – ακόμα κι αν επρόκειτο να παίξει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, η παρουσία του στον πρώτο κύκλο είναι τόσο συγκεκριμένη, και τόσο σημαντική, που η θέση του σε ένα νέο ρόλο θα αποσπά την προσοχή με πολύ παράξενο τρόπο. Ευελπιστούμε ότι θα στηρίξει τη δουλειά που γίνεται για το sequel του  Magic Mike και θα συνεχίσει στην απίστευτη πορεία που χαράζει τα τελευταία χρόνια. Η αναγέννηση του σίγουρα δε πρέπει να τελειώσει με το Όσκαρ και αυτό μάλλον το έχει καταλάβει και ο ίδιος!

Διαβάστε περισσότερα για: ,