Ο πρόσφατα βραβευμένος με όσκαρ Paolo Sorrentino θα συνεργαστεί με τον Michael Caine - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο πρόσφατα βραβευμένος με όσκαρ Paolo Sorrentino θα συνεργαστεί με τον Michael Caine

Ειδήσεις | 7-3-2014 |

Ο ιταλός σκηνοθέτης που φέτος κέρδισε το όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας με το The Great Beauty, θα συνεργαστεί με το βρετανό ηθοποιό στην καινούργια του ταινία In the Future.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Variety, που παραθέτει κομμάτια της συνέντευξης που παραχώρησε ο σκηνοθέτης στην ιταλική εφημερίδα La Republica, η επόμενη ταινία του Sorrentino, μετά το οσκαρικό The Great Beauty (La Grande Bellezza), θα είναι «μια μικρή ταινία σχετικά με τη φιλία που μοιράζονται δύο ηλικιωμένοι».

Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Sorrentino θα δουλέψει με αγγλόφωνους ηθοποιούς, καθώς το έχει κάνει και στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2011 στο γκοθ-ροκ δράμα του This Must Be the Place με πρωταγωνιστή τον Sean Penn, το οποίο είχε επιλεχθεί από το Φεστιβάλ των Καννών τη χρονιά εκείνη.

Το μόνο όνομα του καστ που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό για το In the Future είναι αυτό του Michael Caine, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα συμμετάσχει ο σχεδόν μόνιμος συνεργάτης του Sorrentino και πρωταγωνιστής του Great Beauty, ιταλός ηθοποιός Toni Servillo.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,