Θα γίνει τελικά ταινία το "The Hateful Eight"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα γίνει τελικά ταινία το “The Hateful Eight”;

Ειδήσεις | 5-2-2014 |

Φαίνεται πως ο Quentin Tarantino άλλαξε και πάλι γνώμη ως προς τη μοίρα του «πολύπαθου» σεναρίου του The Hateful Eight και επιστρέφει στο αρχικό του πλάνο: θα γίνει η επόμενη ταινία του.
Πώς έχει η ιστορία; Οι φαν του περιμέναμε πως αυτό θα είναι το επόμενο φιλμ που θα γυρίσει, μετά το Django Unchained, για το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει στο τηλεοπτικό σόου του Jay Leno τον περασμένο Νοέμβριο. Το σενάριο ήταν έτοιμο, τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν τον ερχόμενο χειμώνα και οι φήμες μιλούσαν ήδη για τα δύο πρώτα ονόματα της ταινίας: αυτό του Christoph Waltz (φυσικά) και του Bruce Dern. Όλα ωραία και καλά, μέχρι που πριν λίγες μέρες μας ανακοίνωσε στεναχωρημένος (και εκνευρισμένος) ότι το project ακυρώνεται λόγω διαρροής του σεναρίου, πιθανώς από κάποιον ατζέντη του Dern. Αντ’ αυτού δήλωσε ότι πρόκειται να το εκδώσει σε μορφή βιβλίου, σαν μια μικρή παρηγοριά στους απογοητευμένους φαν.

Τα πράγματα όμως γρήγορα άλλαξαν, καθώς φήμες λένε ότι η ταινία θα πραγματοποιηθεί και ότι η παράγωγή της πήρε έγκριση. Ακούγεται μάλιστα έντονα το όνομα του Samuel Jackson, ως βασικού μέλους του cast.

Τελικά μάλλον καλό παρά κακό έκανε ο ατζέντης με τόση δημοσιότητα που συγκέντρωσε το όλο ζήτημα. Περιμένουμε λοιπόν τα νεώτερα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,