Ο Trier συνεχίζει το εμπάργκο στους δημοσιογράφους και ο Le Beuf εγκαταλείπει τη συνέντευξη τύπου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Trier συνεχίζει το εμπάργκο στους δημοσιογράφους και ο Le Beuf εγκαταλείπει τη συνέντευξη τύπου

Ειδήσεις | 9-2-2014 |

Tουλάχιστον επεισοδιακή η συνέντευξη τύπου των συντελεστών του Nymphomaniac στο Βερολίνο! Ο Lans von Trier πιστός στο εμπάργκο, που κήρυξε ενάντια στους δημοσιογράφους μετά το Φεστιβάλ των Καννών, εμφανίστηκε για την φωτογράφιση μόνο φορώντας μάλιστα ένα μπλουζάκι με τον Χρυσό Φοίνικα (!) και δεν πήγε στη συνέντευξη, από την οποία αποχώρισε τελικά και ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Shia La Beuf!

Oι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον ηθοποιό για τις γυμνές σκηνές και το σεξ στην ταινία και εκείνος εξοργίστηκε, κατηγορώντας τους για τη στάση που κρατούν απέναντι στο Nymphomaniac και εγκατέλειψε τη συνέντευξη.

Η παραγωγός της ταινίας από την άλλη, μπορεί να μην αποχώρησε άλλα στάθηκε κι εκείνη στο γεγονός ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να δεχτεί κανείς το σεξ στο σινεμά, απ’ ότι την βία.

Σίγουρα η πιο επεισοδιακή αλλά συνάμα ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου του Φεστιβάλ μέχρι σήμερα. Καθώς ότι διαβάσατε μόλις είναι μόνο η σύνοψη. Μία κουβέντα μόνο για την ταινία, καθώς το βράδυ θα έχουμε ολοκληρωμένη κριτική. Ο Τρίερ είναι μια κινηματογραφική ιδιοφυία και κανείς δε μπορεί να το αρνηθεί. Δεν είχα δει την κομμένη έκδοση του Nymphomaniac, συνεπώς δε μπορώ να συγκρίνω, η ολοκληρωμένη έκδοσή του όμως έτσι όπως μονταρίστηκε από τον σκηνοθέτη είναι από τις καλύτερες ταινίες στο φετινό Φεστιβάλ, ενώ είναι σίγουρα η πιο αστεία ταινία που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Βερολίνο.

Screenshot from 2014-02-09 17:56:49

Και πάμε στα της συνέντευξης τύπου.

Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που είδα από κοντά Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf αλλά κυρίως την Uma Therman, όχι τόσο επειδή μ’ αρέσει (όχι ότι δε μ αρέσει) αλλά επειδή στην ταινία έδωσε μία από τις πιο καλές και αστείες ερμηνείες που έχουμε δει στο Βερολίνο.

Screenshot from 2014-02-09 17:56:56

Από κει και πέρα η Uma Therman τόνισε τις συμβουλές που τις έδωσε ο Trier στην σκηνή που έπαιξε που για πολλούς (και για μένα ήταν η καλύτερη σκηνή της ταινίας) ενώ δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

O Shia LaBeouf  με την απουσία του Trier ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Όντας ντυμένος -πιο casual πεθαίνεις- είπε κάτι για το ότι οι δημοσιογράφοι παθαίνουν κάτι μόλις βλέπουν σαρδέλες να πέφτουν στον νερό (εννοώντας τα πέη που φαίνονται στην ταινία) και αποχώρησε με κάποιους από τους δημοσιογράφους να διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη συμπεριφορά και τους υπόλοιπους του πάνελ να έχουν σαστίσει για λίγο.

Screenshot from 2014-02-09 17:56:34

Στην ίδια ερώτηση η Stacy Martin, πρωταγωνίστρια της πρώτης ταινίας, είπε ότι οι σκηνές γυμνού και σεξ ήταν μέρος του ρόλου και δεν είχαν καμία διαφορά με τις υπόλοιπες σκηνές της ταινίας. Ευχαρίστησε τον Trier για την μεγάλη ευκαιρία που της έδωσε και δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στο Βερολίνο.

Screenshot from 2014-02-09 17:57:15

Ο Stellan Skarsgård που θα δούμε και στο In order of Dissapearence έπλεξε το εγκώμιο του Trier, ενώ σχολίασε και το σενάριο μόλις το πρωτοδιάβασε οπότε και ήξερε τον βοηθητικό αφηγητικό ρόλου που θα είχαν οι σκηνές του με  την Gainsbourg.

Δείτε βίντεο από την συνέντευξη τύπου:

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,