Οι οργασμικές αφίσες του Nymphomaniac αποτέλεσμα των σχολίων του Trier για τον Hitler - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι οργασμικές αφίσες του Nymphomaniac αποτέλεσμα των σχολίων του Trier για τον Hitler

Ειδήσεις | 1-2-2014 |

Πάνε κάπου δύο χρόνια από τότε που ο Lars von Trier από το panel της συνέντευξης τύπου του Melancholia στο Φεστιβάλ των Καννών, δήλωνε “Μπορώ να καταλάβω τον Hitler”. Στην συνέχεια είπε ότι ο τύπος δε κατάλαβε τις έτσι κι αλλιώς ακατανόητες δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να πάρει όρκο σιωπής από τότε. Αυτό είναι που “ανάγκασε” το team προώθησης του Nymphomaniac να προωθήσει την ταινία με τέτοιο τρόπο, χωρίς να ασχοληθεί με το όνομα του δημιουργού κατά την προώθηση της ταινίας. Δείτε ξανά το βίντεο με τις τότε δηλώσεις του Trier.

Έτσι ο Philip Lipski, ένας από τους υπεύθυνους της εντυπωσιακής ομολογουμένως, αλλά και ταυτόχρονα ενοχλητικής καμπάνιας του Nymphomaniac, δήλωσε πρόσφατα: “Ο Trier έκανε πάντα μόνος την προώθηση των ταινιών του, ξέροντας πάντα τι έκανε. Αυτή τη φορά όμως μας είπε ότι δεν θα έλεγε ούτε λέξη για την ταινία του. Μας είπε ότι ήθελε μια καμπάνια που να μπορεί να μιλήσει μόνη της για την ταινία, ώστε εκείνος να μη χρειαστεί να μιλήσει και να κρατήσει την σχετική του υπόσχεση για σιωπή προς τους ανθρώπους του τύπου.”

“Έτσι του φτιάξαμε μια καμπάνια που θα δει ο καθένας πέρα από μοναχούς και παιδιά.” συμπλήρωσε ο Lipski.

To Nymphomaniac Μέρος 1 προβάλλεται  από την Πέμπτη στην Ελλάδα ενώ στο Φεστιβάλ του Βερολίνου θα δούμε την κατά Trier έκδοσή του, με το Nymphomaniac Μέρος 2 να κάνει πρεμιέρα την 20 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: ,