Οι ταινίες για τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες για τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο

Αφιερώματα | 3-2-2014 |

Τι θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου το 2014; Ας ρίξουμε μια ματιά στις ρομαντικές ταινίες της χρονιάς. Οι δυο τελευταίες θα προβληθούν στις 13 Φεβρουαρίου και στην χώρα μας. 

“Endless Love”

Σε σκηνοθεσία Shana Feste, η ταινία αυτή αναφέρεται στην ιστορία ενός προνομιούχου κοριτσιού και ενός χαρισματικού αγοριού οι οποίοι θα ερωτευθούν τρελά και θα παλέψουν να είναι μαζί. Εκείνη προέρχεται από ανώτερη κοινωνική τάξη αλλά χωρίς δυνατές μέχρι τώρα εμπειρίες στην ζωή της. Εκείνος προέρχεται από χαμηλότερη κοινωνική τάξη αλλά διατίθεται να την απελευθερώσει από τα δεσμά της καθημερινής ρουτίνας της παρά την αυστηρή επίβλεψη του πατέρα της. Η ταινία αποτελεί ριμέικ της ομώνυμης ταίνας του 1981 και η υπόθεσή της δεν διαφέρει ιδιαίτερα από άλλες τόσες
ταινίες στο είδος.

“About Last Night”

Μια μοντέρνα επανέκδοση της κλασσικής ρομαντικής κωμωδίας του 1986, η ταινία περιγράφει την αγάπη δύο ζευγαριών στην “διαδρομή” από το μπαρ στο κρεβάτι και την δοκιμασία τους στον αληθινό κόσμο.

“Cuban Fury”

Κάτω από τον υπέρβαρο Beneath Bruce Garret, η παθιασμένη καρδιά του βασιλιά της σάλσα κοιμάται βαθιά. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να αναζωπυρώσει την Λατινική πυρκαγιά του. Spotlight hits, ιδρώτας, κλικ από τακούνια και ο Nick Frost είναι η μανία της Κούβα!

“Winter’s Tale”Θα προβληθεί και στην Ελλάδα στις 13 Φεβρουαρίου

Τοποθετημένο στη μυθική Νέα Υόρκη και για περισσότερο από έναν αιώνα, η ταινία Winter’s Tale είναι μια ιστορία γεμάτη από θαύματα, διασταυρωμένους προορισμούς και τη μακραίωνη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Μια σειρά από εξαιρετικούς ηθοποιούς αποτελούν το καστ όπως Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint και Russell Crowe.

“Vampire Academy”: Θα προβληθεί και στην Ελλάδα στις 13 Φεβρουαρίου


Βασισμένο στην σειρά βιβλίων της Richelle Mead, η ταινία Vampire Academy αφηγείται το μύθο της Rose Hathaway(Zoey Deutch) και της Lissa Dragomir(Lucy Fry), δύο δεκαεπτάχρονων κοριτσιών που παρακολουθούν ένα κρυφό οικοτροφείο για Moroi (θνητό, ειρηνικό Βαμπίρ) και Dhampirs (μισός βαμπίρ/μισό άνθρωπος κηδεμόνες). Η επαναστατική Rose και η καλύτερή της φίλη Lissa τρέχανε να ξεφύγουν όταν πιάνονται και επιστρέφονται στην ακαδημία St.Vladamirs, όπου και πιστεύουν ότι κινδυνεύουν περισσότερο. Πίσω στην κοινωνία των Moroi και στο γυμνάσιό της, η Lissa παλεύει να διεκδικήσει εκ νέου την κατάστασή της ενώ η Rose εκπαιδεύεται με τον μέντορα και αγάπη της, Dimitri (Danila Kozlovsky), για να γίνει φύλακας της Lissa. Η Rose θα θυσιάσει τα πάντα για να προστατέψει την Lissa από αυτούς που θέλουν να την εκμεταλλευτούν μέσα από τους τοίχους της Ακαδημίας και να την προστατέψει επίσης από τους Strigoi (αθάνατοι,κακοί βαμπίρ) οι οποίοι κυνηγούν το είδος της.

Διαβάστε περισσότερα για: ,