Ο Joseph Gordon-Levitt θα πρωταγωνιστήσει στο “To Reach the Clouds” του Robert Zemeckis - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Joseph Gordon-Levitt θα πρωταγωνιστήσει στο “To Reach the Clouds” του Robert Zemeckis

Ειδήσεις | 26-2-2014 |

Μόλις επιβεβαιώθηκε ότι ο αμερικανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει τελικά στη μεταφορά του ντοκιμαντέρ-βιογραφίας Man on Wire (2008), υπό το σκηνοθέτη Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away).

Ο Joseph Gordon-Levitt θα υποδύεται τον γάλλο Philippe Petit, ο οποίος το 1974 κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα πλάνο που προετοίμαζε έξι ολόκληρα χρόνια: ο Petit κρέμασε ένα σκοινί μεταξύ των δύο πύργων του World Trade Center της Νέας Υόρκης και περπάτησε για ώρες πάνω του, μπρος και πίσω, στα 1350 πόδια από το έδαφος.

Στο επίτευγμά του αυτό είναι αφιερωμένο το ντοκιμαντέρ του James Marsh, Man on Wire (2008), που κέρδισε το όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ τη χρονιά εκείνη.  Νωρίτερα όμως, ο ίδιος ο Petit είχε γράψει και εκδώσει το 2002, το αυτοβιογραφικό βιβλίο του To Reach the Clouds, σχετικά με αυτό.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν το Μάιο, θα είναι ένα «πειραματικό, 3D φιλμ» και το κύριο αντικείμενο του ενδιαφέροντός της θα είναι το πώς κατάφερε ο Petit με τους συνεργάτες του να ανεβάσουν και να εγκαταστήσουν όλα αυτά τα υλικά και αντικείμενα που χρειάστηκαν για να τεντώσουν και να στερεώσουν το σκοινί ανάμεσα στους δίδυμους πύργους.

Διαβάστε περισσότερα για: ,