Δείτε το νέο 15λεπτο βίντεο του HBO για τον τέταρτο κύκλο του “Game of Thrones” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δείτε το νέο 15λεπτο βίντεο του HBO για τον τέταρτο κύκλο του “Game of Thrones”

Ειδήσεις | 11-2-2014 |

Ένα 15λεπτο αφιέρωμα στην επιτυχημένη σειρά έκανε χθες το αμερικανικό κανάλι που την προβάλλει. Γάμοι, μάχες, σχόλια των συντελεστών, σκηνές από τα γυρίσματα… Τι άλλο μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Σε λιγότερο από δύο μήνες, στις 6 Απριλίου για την ακρίβεια, το Game of Thrones επιστρέφει, μετά από δέκα ολόκληρους μήνες απουσίας, αλλά με την περιέργεια των θεατών και φανατικών της σειράς να ικανοποιείται, και παράλληλα να εξάπτεται ακόμα περισσότερο, από τα απανωτά-non-stop teasers του σταθμού.

Στο καινούργιο χορταστικό making of βίντεο Ice and Fire: A Foreshadowing θα δούμε τους πρωταγωνιστές και συντελεστές να απαντούν σε ερωτήσεις των φαν της σειράς στο Twitter και να σχολιάζουν τα τελευταία γεγονότα της τρίτης σεζόν, όπως την περίφημη σκηνή της σφαγής του “Red Wedding” που σόκαρε τους φαν παγκοσμίως.

Βλέπουμε επίσης, εκτός των άλλων, εικόνες από τον “Purple Wedding”, δηλαδή το γάμο του Βασιλιά Joffrey με τη Margaery Tyrell, και τους δράκους της Daenerys Targaryen να μεγαλώνουν γρήγορα, ενώ ο Ser Jorah Mormont την προειδοποιεί πως στην πραγματικότητα οι δράκοι «δεν μπορούν να εξημερωθούν».

Στο βίντεο συζητείται επίσης η εκτεταμένη χρήση CGI, μιας μεθόδου δημιουργίας δυναμικού περιεχομένου ιστοσελίδων, που στη σειρά χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των δράκων και των λύκων, οι οποίοι έχουν βασικό ρόλο στην πλοκή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: ,