Ο Matthew McConaughey ως αυτοκτονικός στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Matthew McConaughey ως αυτοκτονικός στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ

Ειδήσεις | 6-2-2014 |

Ο σταρ του “Dallas Buyers Club” Matthew McConaughey θα συμμετέχει στη νέα ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Γκας Βαν Σαντ.Η ταινία θα ακούει στο όνομα “Sea of Trees” και συμπρωταγωνιστής του McConaughey , ο οποίος θα ερμηνεύσει έναν αυτοκτονικό άντρα που πετάει στην Ιαπωνία με σκοπό να πεθάνει ανάμεσα σε φημισμένα δέντρα ,θα είναι ο Κεν Γουατανμπι.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν Αμερικάνο ο οποίος συναντά έναν γιαπωνέζο (ερμηνευμένο από τον Γουαταναμπι) στο διάσημο “Δάσος της Αυτοκτονίας” στην Ιαπωνία στους πρόποδες του βουνού Φίτζι. Έχοντας αρχικά την πρόθεση να αυτοκτονήσουν αμφότεροι στη συνέχεια οι δυο άντρες συνασπίζονται προσπαθώντας τελικά να βγουν από το δάσος και ξεκινούν ένα ταξίδι “αντανάκλασης και επιβίωσης”

Το σενάριο περιλαμβάνεται στη “Μαύρη Λίστα” του 2012 , η οποία είναι η ετήσια λίστα με τα ποιο δημοφιλή σενάρια που δε βρήκαν ποτέ το δρόμο τους προς την κινηματογράφιση. Το πρωτότυπο σενάριο έγραψε ο Chris Sparling (Buried) ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Gil Netter.Η χρηματοδότηση της ταινίας είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία του Μακόναχι με τον Βαν Σαντ.Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα κάνει την επόμενη κινηματογραφική εμφάνιση του στην πολύ-αναμενόμενη ταινία sci fi του Κρίστοφερ Νόλαν “Interstelar” το Νοέμβριο.