Ο Leonardo DiCaprio ως πρόεδρος Roosevelt στη νέα ταινία του Martin Scorsese - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Leonardo DiCaprio ως πρόεδρος Roosevelt στη νέα ταινία του Martin Scorsese

Ειδήσεις | 18-2-2014 |

Έχει παίξει το ρόλο του πιλότου, του αρχηγού του FBI, του χρηματιστή της Νέας Υόρκης˙ τώρα καλείται να παίξει το ρόλο του προέδρου των ΗΠΑ.

Μετά το «Λύκο της Γουόλ Στριτ» (The Wolf of Wall Street), μια πηγή του αμερικανικού ενημερωτικού site Radar Online θέλει το γνωστό ηθοποιό να συνεργάζεται και πάλι με τον αγαπημένο του πολυβραβευμένο σκηνοθέτη, για χάρη της κινηματογραφικής μεταφοράς της βιογραφίας του 26ου προέδρου των ΗΠΑ, Theodore Roosevelt.

Φαίνεται ότι ο 39χρονος ηθοποιός προετοιμαζόταν για αυτό το ρόλο χρόνια πριν, χωρίς όμως το πρότζεκτ να είχε μπει τελικά σε εφαρμογή, μέχρι τώρα. Η ταινία λέγεται ότι θα βασιστεί στη βραβευμένη με Pulitzer βιογραφία του αμερικανού συγγραφέα Edmund Morris, «Η άνοδος του Theodore Roosevelt» και θα ακολουθεί τη ζωή του από την παιδική του ηλικία έως την εποχή της προεδρίας του.

Οι δύο άντρες, Scorsese και DiCaprio έχουν συνεργαστεί σε τουλάχιστον πέντε ταινίες, με την πρώτη από αυτές να είναι οι «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» (Gangs of New York), και φέτος είναι και οι δύο υποψήφιοι για βραβείο όσκαρ στις κατηγορίες Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,